Imke Gerrits

Advocaat Bladel

Krijg nu advies van onze advocaat in de buurt van Bladel! Wij van Goorts + Coppens Advocaten hebben kantoren in Deurne, Helmond en Eindhoven. Onze vakkundige advocaten kunnen jou goed adviseren over de verschillende vraagstukken. Zo is Folkert Terpstra gespecialiseerd in Onderneming, Vastgoed en Mediation en is Maud Saes gespecialiseerd in arbeidsrecht. Zo hebben wij nog veel meer gespecialiseerde advocaten die kunnen helpen met ieder soort conflict. Zij hebben begrip voor jouw situatie en helpen je dan graag om zo goed mogelijk om te gaan met deze vraagstukken en deze op de beste manier voor alle partijen op te lossen.

Goorts + Coppens

Alle soorten expertises van onze advocaat de buurt van Bladel

Goorts + Coppens Advocaten heeft kantoren in Helmond, Deurne en Eindhoven en is gespecialiseerd in zeer verschillende rechtsgebieden.

 • Onderneming: Onze advocaat in de buurt van Bladel is altijd up-to-date en op de hoogte van het laatste nieuws. Aangezien dit misschien wel de meest onderhevige expertise is aan veranderingen, maakt dit het tegelijkertijd een van de meest complexe rechtsgebieden die er zijn.
 • Vastgoed: Ook vastgoed is erg complex en daarom helpen onze vakkundige advocaten in de buurt van Bladel jou graag om begrijpelijk te maken hoe je hier mee om kan gaan.
 • Arbeid: In dit rechtsgebied gaat alles in een sneltreinvaart. Te laat of verkeerd op de situatie reageren kan vaak grote gevolgen hebben. Onze advocaten zijn hierin gespecialiseerd en helpen jou graag in deze lastige situatie.
 • Familie en erfenis: Een conflict in een scheiding of erfenis kan vaak hoge emoties oproepen. Vaak omdat dit ook in persoonlijke sferen is. Onze advocaten in omgeving Bladel begrijpen deze emoties en hebben er oog voor tijdens de samenwerking. Jij staat bij ons voorop en zorgen ervoor dat jij je bij ons thuis voelt!
 • Milieu en omgeving: als ondernemer en als particulier heb je vaak te maken met de overheid. Denk bijvoorbeeld aan problemen met het aanvragen van een bouwvergunning voor een aanbouw aan jouw huis of een conflict met de gemeente over het bestemmingsplan van jouw bedrijfspand. Vaak blijkt dat je als burger veel meer rechten hebt in deze situaties dan je zelf denkt.
Goorts + Coppens

Vind jouw advocaat bij Bladel!

Zodra jij behoefte hebt aan een advocaat in Bladel, neem dan gerust contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat jij bij de juiste expertise terechtkomt en hiervoor ook in contact komt met een gespecialiseerde advocaat. Goorts + Coppens is gevestigd in Helmond, Deurne en Eindhoven. Voor iedere vraag, hoe complex, groot of klein deze is, kan je ons contacteren. Neem ook gerust direct contact met ons op via e-mail (info@gca.nl) of telefoon (088-0034-300). Onze toegewijde specialisten staan klaar om jouw vraag te beantwoorden!

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

 • Duidelijke uitleg
 • Goed inlevingsvermogen
 • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

 • Onbeperkt toegang tot documenten
 • Eerstelijns rechtshulp
 • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

goed

Gaj Willems

Helmond

Service en dienstverlening is minder dan ik verwacht van een gerenommeerd kantoor als Goorts en Coppens. Onvoldoende ingelezen op mijn zaak door de advocaat. wisseling van advocaat. Tijdens de rechtszaak heb ik meer toelichting gegeven op mijn zaak dan de advocaat. Misschien was mijn zaak niet belangrijk genoeg? Ben zelf deskundige in mijn rechtszaak en dan merk je dat sommige advocaten onvoldoende kennis heeft op het desbetreffende rechtsgebied. Voor mij dus een tegenvallende service en dienstverlening.

Marcel van den Hurk

Veghel

Snel contact opgenomen met mij door Maud na mijn vraag via een bekende. Direkt een goed gevoel bij Maud. Bleek zeker terecht gedurende het proces. Goede kennis van de mogelijkheden. Goede coaching toen de tegenpartij een tegenbod had gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Ruud

Geldrop

Vriendelijk, betrokken, luisterend, deskundig, helder en duidelijk advies. Bereikbaarheid is goed; krijgt altijd iemand aan de lijn.

Fien Verhoeven

Bakel

Na een incident werd bij Goorts+Coppens aangeraden. In het begin liep e.e.a. wat stroef maar nadat Eva mijn zaak had overgenomen, werd met name de communicatie veel beter. We hebben goed de aanleiding en mijn doelen doorgesproken en dit heeft Eva prima vertaald en vastgelegd voor de betrokken partijen. Wat ik voor ogen had, heb ik ook gekregen (en meer). Eva weet goed te schakelen om de wensvraag te vertalen naar juridisch kader en omgekeerd, waarbij vakjargon goed werd toegelicht. Kortom, zeer tevreden.

Alet

Bemmel

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×