Iets terugdoen voor de maatschappij staat bij ons hoog in het vaandel

Wij stimuleren dat onze medewerkers deelnemen in besturen van maatschappelijke organisaties. Daarnaast ondersteunen wij zowel regionaal als landelijk maatschappelijke initiatieven. Wij vervullen de drie pijlers van MVO: people, planet, profit.

Goorts + Coppens

People

De mensen binnen onze organisatie zijn superbelangrijk. Het maakt niet uit welke functie binnen kantoor iemand bekleed. De secretaresses zijn het visitekaartje van ons kantoor en daarom net zo belangrijk als de advocaat die het dossier behandelt. Wij hechten dan ook erg veel belang aan werkplezier en open communicatie.

Planet

Een advocatenkantoor is bij uitstek een papierverslinder. Doordat wij volledig digitaal werken en vergaderen met iPads wordt erg veel papier bespaard. Ook proberen wij met klanten zoveel mogelijk digitaal te corresponderen. Helaas zijn de rechtbanken nog niet digitaal ontsloten en moeten alle stukken naar de rechtbanken nog per post worden verstuurd. De verlichting in onze panden is energiezuinig en er zijn overal automatische lichtschakelaars geplaatst. Het pand in Deurne wordt daarbij verwarmd en gekoeld door middel van een aardwarmtesysteem. Voor ons kantoor in Helmond hebben we het Helmonds EnergieConvenant ondertekend om samen met bedrijven stil te staan en meer inzicht te krijgen in ons energie verbruik.

Profit

Een gedeelte van onze winst geven wij terug aan de maatschappij. Wij doen dit bij voorkeur door een combinatie van middelen en mensen. Veel van onze medewerkers gebruiken een gedeelte van hun vrije tijd, in sommige gevallen ook onder kantoortijd, om ervoor te zorgen dat een aantal evenementen / stichtingen ondersteund worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: IJsfestijn DeurneDeurnese Golfkampioenschappen (Guido Goorts), Stichting Grip op Schuld (Thomas Berkhout) en KWF (Eva Korver).

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Thomas Berkhout

Advocaat Onderneming

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×