Nieuw jaar, nieuw avontuur!

Wij beginnen het nieuwe jaar met een glimlach! Goorts + Coppens heeft een frisse start gemaakt door de naam te veranderen naar Hooglander. Wij zijn super trots op onze nieuwe identiteit!

Stap voor stap wordt deze nieuwe Hooglander identiteit zichtbaar. Als trotse eigenaren zetten Guido Goorts en Irene van Geel hun avontuur samen voort!  Ad Coppens doet het wat rustiger aan, maar is nog steeds betrokken met hart en ziel bij de organisatie.

Voor degene die met ons samen werken en twijfelden of Guido bleef, hij blijft!  Wellicht jammer voor de tegenpartij want van deze procestijger ben je voorlopig nog niet af. Je kunt Guido bereiken via het welbekende telefoonnummer. Ben je hem kwijt of wil je een appje sturen? Al zijn gegevens kun je hier vinden https://qrco.de/GuidoGoorts . Ook graag Irene spreken? Dat kan zeker! Zij is bereikbaar via: https://qrco.de/IrenevanGeel

In de lijn van het strategisch plan wat wij in 2023 hebben vastgesteld, zullen nog een aantal mooie ontwikkelingen zich ontplooien. Blijf ons dus vooral volgen, want wij hebben  duidelijke visie op de ontwikkeling van de advocatuur en de markten die we bedienen: het MKB en de Agri en Foodsector!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×