Maud Saes

Advocaat Arbeid | Onderneming
Maud Saes

Mijn aanpak: praktisch, duidelijk en snel!

Tijdens mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg heb ik mij gericht op advocatuur met als specialisatie Intellectueel Eigendomsrecht. Tevens heb ik een aantal maanden aan de University of California in Berkeley (California, Verenigde Staten) gestudeerd.

Nadat ik vijf jaar als advocaat bij Goorts + Coppens gewerkt heb, ben ik twee jaar werkzaam geweest als advocaat in de regio ’s-Hertogenbosch waar ik mijn specialisatie binnen team Arbeid verder heb uitgebreid. Sinds 1 maart 2019 ben ik weer werkzaam bij Goorts + Coppens waar ik mij voornamelijk bezighoud met arbeidsrecht en intellectueel eigendomsrecht. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het algemeen verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Ik sta hierbij vooral ondernemers bij in hun vraagstukken.

Ik ben vaak op onze vestiging in Eindhoven te vinden. Daarnaast ben ik lid van Ondernemers Kontakt Eindhoven Airport (OKEA) en de PSV Business Club.

Maud heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
• Arbeidsrecht
• Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×