Over ons

Wij pleiten eerst voor een kopje koffie

De wereld wordt complexer en relaties verzakelijken. Wij willen jou echt leren kennen en begrijpen jouw markt. Daarom komen we bij jou op de koffie om slim te luisteren (en in een vroeg stadium risico’s in kaart te brengen). Praktische oplossingen voor jou, problemen voorkomen.

Bij ons voel jij je thuis, op je gemak. Wij doen meer dan je verwacht: begrip voor emotie, transparantie, bevlogenheid, verwachtingen overtreffen.

Goorts + Coppens

Goorts + Coppens: dat andere advocatenkantoor

Het voorkomen van juridische problemen doe je samen. Samen voorkomen begint voor ons met een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kopje koffie! Neem contact met ons op voor een afspraak dan regelen wij iets lekkers bij de koffie. Met 30 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze klanten. Doordat we vrijwel alle specialismes in huis hebben kunnen we klanten adviseren en ontzorgen op veel rechtsgebieden. Of het nou gaat om juridische kennis op het gebied van: contracten, voorwaarden, ontslag, bedrijfsovername, faillissement, incasso, mediation, letselschade, intellectueel eigendom, huurrecht, onteigening, milieuzaken, bouwen, scheiden of overlijden.      
Barbara Koolen

Barbara Koolen

Advocaat Arbeid

Ik ga recht op mijn doel af
Wat ik leuk vind aan het arbeidsrecht, is dat de ene werkweek totaal anders kan zijn dan de andere. Dat komt doordat in het arbeidsrecht over het algemeen snel gehandeld moet worden.
Met het beste team om je heen kun je winnen

Guido Goorts

Goorts + Coppens Advocaten

Agro & Business

Vaak denken mensen bij het omgevingsrecht aan het voeren van bezwaarprocedures en eindeloos met de gemeente discussiëren over ingewikkelde en taaie onderwerpen.

Dat is (gelukkig!) niet altijd het geval. Juist in de voorfase is genoeg winst te behalen en zeker de moeite waard om iemand te vragen mee te kijken met een voornemen tot bouwen.

Brabantse stikstof update: van 1 januari 2021 naar 1 januari 2024

Je kon er gisteren niet omheen. De nieuwe coalitie van de provincie Noord-Brabant presenteerde het bereikte coalitieakkoord. In het coalitieakkoord heeft het nieuwe bestuur van…
Lees meer Meer over Milieu + omgeving

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Thomas Berkhout

Thomas Berkhout

Advocaat Onderneming

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×