Over ons

Wij pleiten eerst voor een kopje koffie

De wereld wordt complexer en relaties verzakelijken. Wij willen jou echt leren kennen en begrijpen jouw markt. Daarom komen we bij jou op de koffie om slim te luisteren (en in een vroeg stadium risico’s in kaart te brengen). Praktische oplossingen voor jou, problemen voorkomen.

Bij ons voel jij je thuis, op je gemak. Wij doen meer dan je verwacht: begrip voor emotie, transparantie, bevlogenheid, verwachtingen overtreffen.

Goorts + Coppens

Goorts + Coppens: dat andere advocatenkantoor

Het voorkomen van juridische problemen doe je samen. Samen voorkomen begint voor ons met een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kopje koffie! Neem contact met ons op voor een afspraak dan regelen wij iets lekkers bij de koffie. Met 30 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze klanten. Doordat we vrijwel alle specialismes in huis hebben kunnen we klanten adviseren en ontzorgen op veel rechtsgebieden. Of het nou gaat om juridische kennis op het gebied van: contracten, voorwaarden, ontslag, bedrijfsovername, faillissement, incasso, mediation, letselschade, intellectueel eigendom, huurrecht, onteigening, milieuzaken, bouwen, scheiden of overlijden.      
Barbara Koolen

Barbara Koolen

Advocaat Arbeid

Ik ga recht op mijn doel af
Wat ik leuk vind aan het arbeidsrecht, is dat de ene werkweek totaal anders kan zijn dan de andere. Dat komt doordat in het arbeidsrecht over het algemeen snel gehandeld moet worden.
Met het beste team om je heen kun je winnen

Guido Goorts

Goorts + Coppens Advocaten

Agro & Business

Vaak denken mensen bij het omgevingsrecht aan het voeren van bezwaarprocedures en eindeloos met de gemeente discussiëren over ingewikkelde en taaie onderwerpen.

Dat is (gelukkig!) niet altijd het geval. Juist in de voorfase is genoeg winst te behalen en zeker de moeite waard om iemand te vragen mee te kijken met een voornemen tot bouwen.

Je huis in felle kleuren schilderen? Let op de welstandseisen

Over smaak val te twisten, zo bleek ook recent uit een uitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een bewoonster van den…
Lees meer Meer over Milieu + omgeving

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Thomas Berkhout

Thomas Berkhout

Advocaat Onderneming

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×