Folkert Terpstra

Advocaat Onderneming| Vastgoed | Mediator

Ik ben een praktisch ingestelde mediator en advocaat, gespecialiseerd in zakelijke conflicten en geschillen. Ik ben geïnteresseerd in mijn gesprekspartners en hun (bedrijfs)belangen. Ik ben ervan overtuigd dat zij het beste in staat zijn om hun conflict op te lossen. Als mediator zorg ik dat emoties, wantrouwen en miscommunicatie een oplossing niet in de weg (blijven) staan. Als uw advocaat bepaal ik samen met u de juiste strategie om een conflict te beëindigen. Met mijn combinatie van mediationvaardigheden, juridische kennis èn ervaring in zowel in het bedrijfsleven als de advocatuur, kies ik de meest efficiënte methode om een conflict op te lossen, al dan niet juridisch.

Sinds 2021 werk ik bij Goorts en Coppens. Daarvoor werkte ik 17 jaar bij een middelgroot internationaal opererend advocatenkantoor en in het bedrijfsleven. Ik ben afgestudeerd in rechten en sociologie. Daarnaast volgde ik de postacademische beroepsopleiding tot Legal Mediator / ADR Specialist.

 

Folkert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:
• Burgerlijk Procesrecht

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×