Letselschade

Het zal je maar gebeuren: je loopt letsel op, bewust of onbewust door een ander veroorzaakt. Je krijgt bijvoorbeeld letsel door een verkeers- of bedrijfsongeval of zelfs misdaad.
Hoe dan ook, het is erg vervelend. Nog afgezien van het emotionele aspect van de zaak, komen er ook allerlei onzekerheden bij kijken voor jou als slachtoffer of in het ergste geval als nabestaande.

Mogelijk stel je jezelf dan de volgende vragen:

  • Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit?;
  • Kan ik mijn schade claimen?;
  • Bij wie kan ik mijn schade claimen?;
  • Wat kan ik aan schade claimen?;
  • En hoe gaat zoiets in zijn werk?

Letselschade door jou veroorzaakt

Als jij zelf aansprakelijk gesteld wordt, heb je natuurlijk ook juridische vragen, die wij voor jou kunnen beantwoorden.

Loonregres

Vanzelfsprekend zijn wij er ook voor werkgevers. Bijvoorbeeld wanneer de arbeidsongeschiktheid van een van jouw werknemers is veroorzaakt door een ander. In bepaalde gevallen kun je dan het netto doorbetaalde salaris terugvorderen van de aansprakelijke partij. Dit heet loonregres. Hierbij is wel van belang wat de oorzaak is van de arbeidsongeschiktheid. Het regresrecht is niet onbeperkt.

Heb jij deskundige hulp nodig bij de schadeafhandeling? Dan ben je bij Eva Korver aan het juiste adres. Zij is communicatief erg sterk zonder ingewikkelde uitleg en schakelt snel. Neem contact op met haar voor het maken van een afspraak om alles door te nemen. Uiteraard is het eerste kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend en kosteloos. Over het eventuele verdere verloop van jouw zaak maken we dan samen afspraken.

Kortom: of je nou hulp nodig hebt bij het verhalen van jouw (letsel)schade of het afweren van de schade, wij staan je deskundig bij. Uiteraard geldt ook: we procederen als het moet, maar voorkomen als dat kan.

Vragen?

Neem dan contact met ons op.

Goorts + Coppens

Eva Korver

Letselschade

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Eva Korver

Letselschade

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×