Familie en erfenis

Hart voor jouw zaak is ons motto. Wij hebben oog voor de emoties die gepaard gaan met een (echt)scheiding, een familierecht- of erfrechtgeschil, maar verliezen daarbij de zakelijke kant zeker niet uit het oog.

Je kunt bij ons terecht voor mediation met het doel het geschil in goed overleg op te lossen. Als mediation niet de voorkeur heeft dan staan wij je met  jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis vakkundig bij in geschillen op het gebied van scheidingen,  familierecht en erfrecht.

Wij staan voor duidelijke en begrijpelijke informatieverstrekking, eerlijke adviezen over je kansen in een bepaalde kwestie en duidelijk inzicht in de aan onze werkzaamheden verbonden kosten.

In zaken waarin wij geen andere afspraken maken, hanteren wij een uurtarief van € 195,00 exclusief BTW. Wij rekenen géén kantoorkosten. In specifieke gevallen is het mogelijk om een vast tarief voor de hele zaak overeen te komen. Of dit het geval is wordt vooraf met u besproken. Voor mediation hanteren wij indien gewenst vaste prijzen.

In bepaalde gevallen nemen wij ook zaken in behandeling op basis van gefinancierde rechtsbijstand of via een rechtsbijstandverzekering. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Het is altijd mogelijk vrijblijvend kennis te maken in een gratis oriënterend gesprek.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Familie en erfenis

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×