Arbeid

Het arbeidsrecht is een veelzijdig en complex rechtsgebied voor werkgevers en werknemers, waarin bovendien vaak op korte termijn dient te worden gereageerd. Soms kan het maken van een onjuiste of te late beslissing grote gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het individueel en collectief ontslagrecht, dat met haar vele regelingen een heus labyrint is geworden.

Het arbeidsrecht omvat daarnaast alles over re-integratie, gouden handdruk, arbeidsconflict en ontslagvergoeding. Bij voorkeur gaan we om tafel zitten voordat er een arbeidsrechtelijk conflict is maar een harde aanpak bij een procedure is ook soms nodig.

Kennis

 De specialisten arbeidsrecht kunnen je ondersteunen bij allerlei arbeidsrechtelijk gerelateerde vragen, zoals adviseren en procederen in zaken rondom disfunctioneren, ziekte, verstoorde arbeidsverhouding, ontslag op staande voet, seksuele intimidatie, concurrentie- relatiebeding, de statutair bestuurder of reorganisaties.

Uiteraard kunnen zij ook ondersteuning bieden bij het opstellen van een personeelshandboek, het controleren van arbeidsovereenkomsten en advisering over het instellen van een ondernemingsraad.

Naast het adviseren en procederen, staan zij ook voor je klaar voor het geven van kennissessies op directie, manager- en/of HR-niveau op maat.

 Specialisten

Onze arbeidsrecht specialisten zijn praktisch ingesteld, toegankelijk en kunnen direct schakelen.

Onze arbeidsrecht specialisten staan dan ook voor je staan klaar om je te ondersteunen bij allerlei soorten arbeidsrechtelijke vragen.

Neem contact op met een van de onderstaande specialisten en zij helpen je graag verder.

Goorts + Coppens

Deskundig advies arbeidsrecht

Omdat voorkomen beter is dan genezen, gaan wij graag al met jou om tafel zitten voordat er een arbeidsrechtelijk conflict is. Ook het doorlichten van jouw contracten met behulp van een juridische APK kan daar een goede bijdrage aan leveren. Wij loodsen je met onze deskundigheid en ervaring graag naar een praktische oplossing.

BBL Arbeid

Voor veel werkgevers is het gebruikelijk BBL’ ers in dienst te hebben. Een BBL’ er is een leer-werk student die studeert aan de Beroepsbegeleidende leerweg…
Lees meer Meer over Algemeen

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Arbeid

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×