Terugblik brainstormsessie stikstofdesk

Op 21 juli jl. was er een brainstormsessie met verschillende agrarische adviseurs over het inrichten van de stikstofdesk. Daarbij is niet alleen de stikstofproblematiek besproken, maar ook de mestregelgeving, de stijgende prijzen, de klimaatagenda en het effect ervan op de boeren.

We zien de boeren als ondernemers die in deze roerige tijden moeten navigeren. De agrarische sector heeft te maken met een steeds weer wisselend beleid van de overheid. Dat maakt het vrijwel onmogelijk voor de sector een strategie voor de lange termijn te ontwikkelen.

Wat is er besproken?

Tijdens de brainstormsessie is besproken hoe wij als adviseurs uit verschillende vakgebieden nauwer kunnen samenwerken ten behoeve van de boeren. Vanuit onze brede en praktische ervaring willen wij (samen met de boeren) constructief met de provincies en gemeenten meedenken bij de uitwerking van de gebiedsplannen. Onze inzet is breder dan alleen de stikstofproblematiek: wij willen met boeren zoeken naar een toekomstperspectief dat de sector zekerheid biedt, praktisch haalbaar en financierbaar is en de kracht uit de sector benut om in te zetten op échte duurzaamheid.

Vervolgsessie

In een vervolgsessie gaan we met onze samenwerkingspartners concreet invulling geven aan onze ideeën. De datum wordt binnenkort op social media gedeeld. Hou dus de website & social media goed in de gaten!

Heb je de brainstormsessie van 21 juli jl. gemist? Geen probleem! Zodra een datum bekend is kun je je aanmelden voor de vervolgsessie, waarbij een korte samenvatting zal worden gegeven van de brainstormsessie.

Vragen?

Heb je nu al vragen of wil je weten wat de stikstofdesk inhoudt?  Neem contact op met Yacob of Ruud of check het vorige nieuwsbericht op de website.

 

 

 

 

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×