Ruud Verkoijen

Advocaat Milieu en omgeving
Ruud Verkoijen

Samen voor het beste resultaat!

Al sinds 1999 ben ik als jurist actief bij verschillende gemeenten. Sinds 2014 ben ik als advocaat werkzaam binnen dit mooie kantoor. Met een team van gedreven (bestuursrecht)advocaten bedienen we dagelijks onze cliënten van diverse pluimage. Binnen Goorts + Coppens is er sprake van een prettige en ongedwongen sfeer. We zijn met een groot aantal bestuursrechtadvocaten, hierdoor vul je elkaar aan en blijf je van elkaar leren.

Ik verzorg regelmatig lezingen aan studieclubs over diverse bestuursrechtelijke onderwerpen zoals dierwelzijn, stikstof e.d.

Buiten het werk ben ik graag actief met wielrennen, tennis, zaalvoetballen, wandelen en lezen. Ook ben ik actief binnen HBSV, de voetbal- en korfbalvereniging bij mij in de buurt. Hier houd ik mij voornamelijk bezig met sponsoractiviteiten.

Ruud heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
• Omgevingsrecht
• Agrarisch recht
• Algemene praktijk

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Ruud Verkoijen

Ruud Verkoijen

Advocaat Milieu en omgeving

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×