Stikstofdesk

Stikstof: het roept een hoop vragen op waarvoor je bij diverse bedrijven moet zijn. We zijn op dit moment volop bezig met het inrichten van een kennisplatform, de stikstofdesk. Je wordt hierbij volledig ontzorgd waarbij je maar één aanspreekpunt hebt.

Stikstof houdt de gemoederen behoorlijk bezig. Veel agrarische bedrijven moeten het ontgelden omdat er vanuit de rijksoverheid actie wordt ondernomen met als inzet het wegnemen van stikstofuitstoot rondom Natura 2000 gebieden. De impact op de agrarische sector zal enorm zijn. Los van de vraag of de maatregelen terecht zijn of niet, zal er het nodige gaan gebeuren. Wij beseffen dat dit veel vragen oproept. Vragen van juridische aard, fiscale vragen of taxatievragen.

Met al je vragen kun je terecht bij een kennisplatform, de stikstofdesk. Een samenwerkingsverband van diverse bedrijven zoals agrarische adviseurs, veevoederbedrijven, financieel adviseurs, taxateurs/rentmeesters, fiscalisten en wij als advocatenkantoor die al je vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. We zijn daar nu volop mee bezig, dus houd onze website goed in de gaten!

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×