Yacob Mijhad

Advocaat Onderneming | Vastgoed

Ik ben een advocaat met brede interesse. Na mijn rechtenstudie gaf ik drie jaar les aan de Universiteit van Amsterdam in het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, goederenrecht en constitutioneel recht. Vervolgens studeerde ik nog twee jaar filosofie en theologie in het buitenland.

Vanuit die basis ging ik bij Houthoff aan de slag als advocaat bij de vastgoedsectie. Vijf jaar werkte ik vanuit civiel- en bestuursrechtelijk perspectief in de driehoek van ontwikkelaars, beleggers en huurders en deed ik ruime ervaring op met het opstellen en uitonderhandelen van contracten en het voeren van civiel- en bestuursrechtelijke procedures.

Na mijn tijd bij Houthoff volgde gedurende anderhalf jaar een uitstap naar het Ministerie van Financiën. Daar werkte ik voor de Inspectie der Rijksfinanciën, een directie die vanuit budgettair perspectief nauw betrokken is bij de besluitvorming in Den Haag. Hierdoor heb ik ervaring met de wijze waarop de Nederlandse overheid tot besluiten komt.

In het voorjaar van 2021 ontdekte ik mijn passie: de wereld van de regeneratieve landbouw. In dit onderwerp komt al mijn eerdere ervaring prachtig samen. Overigens blijft dit niet bij een theoretische interesse: sinds mei 2021 werkte ik bij verschillende boeren op het land. En ook nu werk ik – naast mijn baan bij Goorts + Coppens – één dag in de week op het land bij een regeneratieve boer in Maasbree. Ik ben dus niet alleen een juridisch adviseur, maar ook een trotse boerenknecht.

Vanuit mijn ervaring en passie ben ik graag beschikbaar voor de klanten van Goorts + Coppens. Ik ben een kritische en creatieve adviseur bij alle mogelijke vragen en problemen. In conflictsituaties zal ik de belangen van onze klanten krachtig én fair verdedigen.

Yacob heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Burgerlijk Procesrecht
  • Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×