letselschade advocaat Helmond

Letselschade advocaat Helmond

Een ongeluk zit in een klein hoekje, in sommige gevallen maak je zoveel kosten dat je hulp nodig hebt om het ongeluk op een correcte juridische manier af te handelen. De letselschade advocaat in Helmond van Goorts + Coppens Advocaten helpt jou hier graag bij. Veel mensen voelen een bepaalde drempel wanneer ze overwegen om een letselschade advocaat te benaderen. Wij proberen deze drempel te verlagen, door het eerste gesprek met onze advocaat zeer vrijblijvend in te steken. Tijdens dit gesprek willen we jou en je verhaal écht leren kennen. Hierbij noteren wij direct wat ons opvalt en wat eventuele conflicten of problemen kan opleveren. Dit delen we met jou, waardoor jij ook direct een beeld hebt van de gehele situatie. Letsel en de bijbehorende gevolgen kunnen bij jou emoties oproepen. Wij hebben oog voor deze emoties tijdens onze gespreken, maar verliezen de zakelijke kant hierbij zeker niet uit het oog. Het motto van onze letselschade advocaat in Helmond blijft altijd: “Winnen als het moet, voorkomen als het kan”.

Goorts + Coppens

Een letselschade advocaat nabij Helmond die voor jou klaarstaat

Een letselschade advocaat in Helmond van Goorts + Coppens Advocaten ontneemt jouw zorgen rondom een juridisch geschil dat komt kijken bij ongelukken en schade. Advocaten zoals Maud Saes zijn specialist in eigendomsrecht en weten alles van letselschade en de problemen die hierbij kunnen komen kijken. Letselschade advocaten zoals Maud zullen ten eerste gaan kijken of er in goed overleg een werkbare oplossing gevonden kan worden, die recht doet aan jouw juridisch situatie. Mocht er niet tot een oplossing gekomen worden, dan schuwen zij het ook niet om over te gaan tot een juridisch procedure. Met jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis kunnen onze letselschade advocaten in Helmond uitstekend jouw belangen behartigen op het gebied van eigendomsrecht.

ontslag i-grond cumulatie ontbinding

De samenwerking met onze letselschade advocaat

Bij Goorts + Coppens willen wij de drempel om advocaten en juridische specialisten te benaderen verlagen. Om deze reden zijn wij eenvoudig te bereiken, bevlogen, transparant en tonen begrip voor emoties. Zo houden jij en onze advocaat elkaar regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in jouw zaak. Onze advocaten proberen hier direct op in te spelen. Na het eerste gesprek zal onze letselschade advocaat in Helmond een indicatie maken van de kosten die gemaakt zullen worden. Wanneer dit meer zal worden, zijn onze advocaten hier direct eerlijk over. Wij proberen hiermee altijd transparant te blijven. Onze letselschade advocaten begrijpen de emoties die naar boven kunnen komen wanneer er schade wordt veroorzaakt, en houden hier rekening mee tijdens onze gesprekken en verdere samenwerking. Wij proberen jou hiermee te helpen door ook altijd de zakelijke kant van het probleem te blijven zien en jou zo veel mogelijk te ontzorgen.

Heb je een vraag voor onze letselschade advocaat in Helmond? Je bent van harte welkom in ons kantoor op de Schootense Dreef 33. Hier staat de koffie en iets lekkers voor jou klaar. Heb je liever dat een van onze advocaten bij jou op locatie langskomt? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Zorg jij dan voor de koffie?

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

  • Duidelijke uitleg
  • Goed inlevingsvermogen
  • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

  • Onbeperkt toegang tot documenten
  • Eerstelijns rechtshulp
  • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Advocaat was zeer betrokken, luisterde naar mijn wensen, kwestie is boven verwachting opgelost.

A. Korumdak

Veghel

De medewerkers van GCA (Maud Saes in dit geval) reageren snel en adequaat op onze arbeidsrechtelijk vraag en bieden de gewenste ondersteuning.

Martine

Helmond

alleen maar fakturen sturen zonder inhoudelijk overleg, ook na meerdere malen mailen, bellen en appen voor uitleg faktuur werd er geen contact opgenomen,

cees

Haaren

Ondanks de verdrietige reden toch na elke afspraak met een goed gevoel naar huis gegaan.

mevrouw van der Linden

Bakel

Goede begeleiding, tijdens een moeilijke periode. Ook erg gedreven in de rechtbank, met discussies met de advocaat en rechtbank. Buitengewoon fijn bijgestaan !

Marcel

Helmond

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×