scheidingsadvocaat uden

Echtscheidingsadvocaat Weert

Goorts + Coppens Advocaten heeft kantoren in Eindhoven, Deurne en Helmond en is dus de ideale partij wanneer je een echtscheidingsadvocaat in Weert nodig hebt. Met de advocaten van Goorts + Coppens leg je makkelijk contact door een eerste adviesgesprek te plannen, dat volledig vrijblijvend is. Tijdens dit eerste adviesgesprek willen we jou en je situatie zo goed mogelijk leren kennen. Aan de hand hiervan stelt onze echtscheidingsadvocaat in Weert een plan op, waarin ook zoveel mogelijk van de kosten zijn inbegrepen. Onze echtscheidingsadvocaat komt graag naar jou toe in Weert, maar je bent natuurlijk ook welkom in een van onze kantoren. Wij beschikken over veel expertise op het gebied van echtscheidingen, maar willen ook de drempel verlagen om ons te benaderen. Daarom zijn wij te allen tijde goed bereikbaar, behandelen we jou op een persoonlijke manier en willen we betrokken zijn bij jouw situatie. Dit doen wij door regelmatig contact met jou te houden en eventuele nieuwe ontwikkelingen in jouw zaak snel op te nemen en te verwerken.

Spreekkamer Goorts + Coppens

Onze echtscheidingsadvocaat in Weert

Imke Gerrits is onze Advocaat Familie en Erfenis van Goorts + Coppens Advocaten. Zij is dé echtscheidingsadvocaat nabij Weert, mede doordat al vanaf haar studietijd haar interesse volop bij het familie- en erfrecht ligt. Doordat ze al meerdere jaren in het vak zit én ze specialisatieopleidingen heeft gedaan, heeft ze ruime ervaring binnen dit vakgebied. Hierdoor kan zij jou op een optimale manier van dienst zijn wanneer jij een echtscheidingsadvocaat in Weert nodig hebt. Daarnaast is Imke Gerrits werkzaam als erkend mediator. Hierdoor is haar aanpak om in eerste instantie in overleg tot een oplossing te komen bij jouw conflict. Als dit overleg niet mogelijk is, gaat zij een procedure echter ook zeker niet uit de weg.

De werkwijze van onze echtscheidingsadvocaat in Weert

Het beeld van veel mensen bij een advocaat is vooral een zakelijke partner, waarbij de relatie stijf en informeel blijft. Wij willen jou echter leren kennen tijdens een eerste gesprek. Daarom komen we graag bij jou op de koffie om slim te luisteren en aan de hand hiervan praktische oplossingen voor jou op te stellen en problemen te voorkomen. Onze echtscheidingsadvocaat in Weert wil juridische problemen tijdens een scheiding voorkomen en jou op een optimale manier adviseren bij jouw situatie. Om dit te waarborgen, staat onze echtscheidingsadvocaat Imke Gerrits voor jou klaar en is ze zeer goed bereikbaar. Goorts + Coppens Advocaten wil de drempel voor jou ten eerste verlagen om een advocaat te benaderen, en daarna om contact te houden.

Goorts + Coppens

Plan een adviesgesprek met onze echtscheidingsadvocaat in Weert

Heb jij een vervelende scheiding, waar je een echtscheidingsadvocaat in Weert bij kan gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op en plan een eerste adviesgesprek. Tijdens dit gesprek leren wij jou onder het genot van een kopje koffie graag beter kennen. Daarna gaat onze echtscheidingsadvocaat in Weert na wat de mogelijkheden zijn. Hierbij gaat zij in eerste instantie in overleg met alle betrokken partijen. Is dit niet mogelijk? Dan gaat zij een procedure ook zeker niet uit de weg!

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

  • Duidelijke uitleg
  • Goed inlevingsvermogen
  • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

  • Onbeperkt toegang tot documenten
  • Eerstelijns rechtshulp
  • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

Service en dienstverlening is minder dan ik verwacht van een gerenommeerd kantoor als Goorts en Coppens. Onvoldoende ingelezen op mijn zaak door de advocaat. wisseling van advocaat. Tijdens de rechtszaak heb ik meer toelichting gegeven op mijn zaak dan de advocaat. Misschien was mijn zaak niet belangrijk genoeg? Ben zelf deskundige in mijn rechtszaak en dan merk je dat sommige advocaten onvoldoende kennis heeft op het desbetreffende rechtsgebied. Voor mij dus een tegenvallende service en dienstverlening.

Marcel van den Hurk

Veghel

Snel contact opgenomen met mij door Maud na mijn vraag via een bekende. Direkt een goed gevoel bij Maud. Bleek zeker terecht gedurende het proces. Goede kennis van de mogelijkheden. Goede coaching toen de tegenpartij een tegenbod had gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Ruud

Geldrop

Vriendelijk, betrokken, luisterend, deskundig, helder en duidelijk advies. Bereikbaarheid is goed; krijgt altijd iemand aan de lijn.

Fien Verhoeven

Bakel

Na een incident werd bij Goorts+Coppens aangeraden. In het begin liep e.e.a. wat stroef maar nadat Eva mijn zaak had overgenomen, werd met name de communicatie veel beter. We hebben goed de aanleiding en mijn doelen doorgesproken en dit heeft Eva prima vertaald en vastgelegd voor de betrokken partijen. Wat ik voor ogen had, heb ik ook gekregen (en meer). Eva weet goed te schakelen om de wensvraag te vertalen naar juridisch kader en omgekeerd, waarbij vakjargon goed werd toegelicht. Kortom, zeer tevreden.

Alet

Bemmel

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Advocaat was zeer betrokken, luisterde naar mijn wensen, kwestie is boven verwachting opgelost.

A. Korumdak

Veghel

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×