Imke Gerrits

Advocaat Familie en erfenis
Imke Gerrits

Heldere communicatie voor een optimaal resultaat

Al vanaf mijn rechtenstudie ligt mijn hart bij het familie- en erfrecht omdat hierin zowel menselijke als zakelijke aspecten samenkomen. Inmiddels heb ik in deze rechtsgebieden de nodige ervaring opgedaan en heb ik zowel de specialisatieopleiding Familierecht als de specialisatieopleiding Erfrecht succesvol afgerond. Als lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) staat kwaliteit bij mij vanzelfsprekend voorop.

Naast advocaat ben ik ook werkzaam als mediator en aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Ik streef er dan ook naar om in eerste instantie in overleg tot een oplossing te komen. Als dat niet mogelijk blijkt te zijn, ga ik een procedure zeker niet uit de weg.

Imke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
• Personen- en Familierecht
• Erfrecht

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Imke Gerrits

Imke Gerrits

Advocaat Familie en erfenis

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×