Goorts + Coppens

Echtscheidingsadvocaat Eindhoven

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Eindhoven? Bij Goorts + Coppens Advocaten hebben wij verschillende zeer goede echtscheidingsadvocaten in ons team van Familie en Erfenis. Imke Gerrits is één van deze advocaten. Zij is tevens mediator en kan je zeer goed adviseren over de verschillende vraagstukken die samenhangen met je scheiding. Deze vraagstukken zijn divers en kunnen veel emoties bij je veroorzaken. Hier heeft onze echtscheidingsadvocaat in Eindhoven alle begrip voor en helpt je graag om zo goed mogelijk om te gaan met deze vraagstukken en deze op de beste manier voor alle partijen op te lossen.

Spreekkamer Goorts + Coppens

Echtscheidingsadvocaat in Eindhoven nodig?

Een scheiding is in elke situatie anders en brengt daarom zeer uiteenlopende gevolgen met zich mee. Er zijn niet alleen ontzettend veel emoties waar je mee om moet zien te gaan, maar ook voor de juridische zaken is een echtscheidingsadvocaat in de buurt van Eindhoven zeer welkom. Vooral wanneer er kinderen in het spel zijn, dienen er verschillende zaken geregeld te worden. Denk aan de verdeling van de kosten van deze kinderen, en eventueel het leveren van een bijdrage.

Maar ook wanneer je geen kinderen hebt, kan het inschakelen van een echtscheidingsadvocaat in Eindhoven een goed idee zijn. Het verdelen van de gezamenlijke bezittingen en schulden kan namelijk ook een flinke uitdaging zijn. Bovendien zijn er nog diverse andere vraagstukken die bekeken moeten worden bij een scheiding, zoals het bepalen van de bestemming van het eventuele opgebouwde (ouderdoms)pensioen tijdens het huwelijk of de vraag wie er in de woning van beide partijen mag blijven wonen. Onze echtscheidingsadvocaat in Eindhoven kan een overzicht maken van deze vraagstukken die in jouw geval bij een scheiding komen kijken.

Goorts + Coppens

De onderdelen van onze echtscheidingsadvocaat in Eindhoven

Er zijn zeer diverse onderdelen van een scheiding waar rekening mee dient te worden gehouden. Onze echtscheidingsadvocaat in Eindhoven heeft voldoende kennis van deze onderdelen en kan jou dus optimaal van dienst zijn.

Beëindiging samenwonen

Een van de meest vanzelfsprekende dingen die gebeuren bij een echtscheiding, is het beëindigen van het samenwonen van de partners. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben, zeker als er kinderen in het spel zijn. Onze echtscheidingsadvocaat in Eindhoven ziet deze gevolgen in een vroeg stadium en probeert deze in goede banen te leiden in jouw situatie.

Pensioenen

In veel gevallen bouw je samen met je partner ouderdomspensioen op. De wet bepaalt in geval van echtscheiding dat er verevening van pensioen moet plaatsvinden. Je kunt hier ook altijd van afwijken. Hier kan onze echtscheidingsadvocaat in Eindhoven je uiteraard altijd bij helpen.

kinderen kijken naar buiten

Verdeling bezittingen en schulden

Tijdens een huwelijk worden diverse zaken aangeschaft en worden eventuele leningen aangegaan. Dit kan een ingewikkelde zaak worden bij een scheiding. Onze echtscheidingsadvocaat in Eindhoven kan je helpen met het maken van afspraken over het verdelen van deze bezittingen en eventuele schulden.

Ouderschapsplan voor de kinderen

Wanneer je samen met je partner kinderen hebt gekregen, zijn goede afspraken maken onmisbaar. Je kinderen moeten niet de dupe worden van jouw scheiding. Hier kun je voor zorgen door onze echtscheidingsadvocaat in Eindhoven in te schakelen. Hij of zij kan jou helpen tijdens het gesprek aangaan met jouw partner, om een duidelijk ouderschapsplan op te stellen voor de zorg- en opvoedingstaken over je kinderen.

Procedures

Onze echtscheidingsadvocaat in Eindhoven, Imke Gerrits, zal altijd in eerste instantie in gesprek willen gaan met jou en je partner. Mocht dit gesprek niet mogelijk zijn, dan kan het zijn dat je in aanraking komt met gerechtelijke procedures. Imke staat jou graag bij tijdens deze procedures en zorgt ervoor dat deze zo spoedig mogelijk verlopen.

Neem contact op met onze echtscheidingsadvocaat in Eindhoven

Heb jij te maken met een echtscheiding, of gaat er iemand in je omgeving scheiden van zijn of haar partner? Stel dan gerust je vragen aan onze echtscheidingsadvocaat in Eindhoven. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek luistert onze echtscheidingsadvocaat slim en aandachtig, zodat eventuele knelpunten direct in kaart kunnen worden gebracht.

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

  • Duidelijke uitleg
  • Goed inlevingsvermogen
  • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

  • Onbeperkt toegang tot documenten
  • Eerstelijns rechtshulp
  • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

goed

Gaj Willems

Helmond

Service en dienstverlening is minder dan ik verwacht van een gerenommeerd kantoor als Goorts en Coppens. Onvoldoende ingelezen op mijn zaak door de advocaat. wisseling van advocaat. Tijdens de rechtszaak heb ik meer toelichting gegeven op mijn zaak dan de advocaat. Misschien was mijn zaak niet belangrijk genoeg? Ben zelf deskundige in mijn rechtszaak en dan merk je dat sommige advocaten onvoldoende kennis heeft op het desbetreffende rechtsgebied. Voor mij dus een tegenvallende service en dienstverlening.

Marcel van den Hurk

Veghel

Snel contact opgenomen met mij door Maud na mijn vraag via een bekende. Direkt een goed gevoel bij Maud. Bleek zeker terecht gedurende het proces. Goede kennis van de mogelijkheden. Goede coaching toen de tegenpartij een tegenbod had gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Ruud

Geldrop

Vriendelijk, betrokken, luisterend, deskundig, helder en duidelijk advies. Bereikbaarheid is goed; krijgt altijd iemand aan de lijn.

Fien Verhoeven

Bakel

Na een incident werd bij Goorts+Coppens aangeraden. In het begin liep e.e.a. wat stroef maar nadat Eva mijn zaak had overgenomen, werd met name de communicatie veel beter. We hebben goed de aanleiding en mijn doelen doorgesproken en dit heeft Eva prima vertaald en vastgelegd voor de betrokken partijen. Wat ik voor ogen had, heb ik ook gekregen (en meer). Eva weet goed te schakelen om de wensvraag te vertalen naar juridisch kader en omgekeerd, waarbij vakjargon goed werd toegelicht. Kortom, zeer tevreden.

Alet

Bemmel

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

(Junior) secretaresse

Ben jij een gedreven leergierige (junior) secretaresse mét interesse voor de advocatuur? Wij zoeken een aanvulling op ons team.

Lees meer

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×