Huurrecht

Advocaat huurrecht Eindhoven

Bij Goorts + Coppens Advocaten hebben wij een uitstekende advocaat huurrecht in Eindhoven. Sinds kort hebben wij in Eindhoven een kantoor en daar zijn we ontzettend blij mee. Zo kunnen wij onze klanten in verschillende rechtsgebieden én nu dus ook in de buurt van Eindhoven nog beter helpen. Ben jij op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in huurrecht? Dan helpen wij jou graag. Tussen huurder en verhuurder kunnen allerlei conflicten ontstaan, waar je wellicht juridische hulp bij nodig hebt. Die verlenen de medewerkers van Goorts + Coppens Advocaten jou graag! Plan een eerste adviesgesprek in, dan leren wij jou en je eventuele problemen rondom huurrecht graag kennen. Hierdoor proberen we de drempel om een advocaat te benaderen voor jou te verlagen. Naar aanleiding van dit gesprek proberen wij een juridische procedure altijd te voorkomen als het kan, maar ook te winnen als het moet!

Goorts + Coppens

Problemen met het huurrecht

Het huurrecht in Nederland is het deel van het recht waarin regels zijn vastgelegd die te maken hebben met huur en verhuur. Wanneer je een huurovereenkomst tekent, geniet je als huurder bijvoorbeeld een ontruimings- en huurbescherming, en als verhuurder word je beschermd tegen uitbuiting. Wij zien vaak gebeuren dat huurovereenkomsten worden verbroken, waardoor deze beschermingen niet meer gelden. Er kunnen ook andere problemen ontstaan doordat de regels van het huurrecht worden overtreden. Denk hierbij aan een extreme verhoging van de huurprijs, het ontstaan van huurschulden aan de kant van de huurder, slecht verhuurderschap of zelfs overlast van of ruzie met de buren.

Onze advocaten huurrecht in Eindhoven helpen jou graag, mochten een van deze problemen ontstaan met jouw huurder of verhuurder. De vastgoedadvocaten van Goorts + Coppens Advocaten zijn gespecialiseerd en weten alles met betrekking tot de regel- en wetgeving van het huurrecht. Conflicten kunnen ontstaan, om deze op te lossen of minder groot te maken kun je contact opnemen met de advocaten huurrecht van Goorts + Coppens. Op deze manier kunnen zij je dan ook helpen om een conflict op te lossen. Al proberen wij deze altijd het liefst te voorkomen. Wij gaan op zoek naar een werkbare oplossing die recht doet aan jouw juridische positie. Mochten we via gesprekken niet tot de juiste oplossing komen, dan zullen onze advocaten je natuurlijk ook bijstaan in een juridische procedure.

Huurhuis

Contact opnemen met onze huurrecht advocaat

Heb jij een vraag voor onze huurrecht advocaat in Eindhoven? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij pakken de zaken net wat anders aan dan de meeste advocaten. Om jou op je gemak te stellen gaan wij eerst vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit gesprek leren wij jou en jouw juridische problemen goed kennen. Door slim en aandachtig te luisteren kunnen wij al in een vroeg stadium mogelijke risico’s en successen identificeren in jouw situatie. Aan de hand hiervan proberen wij jouw probleem of conflictsituatie zo goed én snel mogelijk op te lossen.

Voel je dus vrij om contact op te nemen met onze huurrecht advocaat in Eindhoven. Wij staan je graag bij in alle soorten problemen en conflicten. Wil jij direct een afspraak plannen bij onze advocaat om je vraag te beantwoorden? Neem dan eenvoudig contact met ons op via e-mail (info@gca.nl) of telefoon (088 0034 300), dan zorgen wij voor de koffie en iets lekkers als jij bij ons langskomt!

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

  • Duidelijke uitleg
  • Goed inlevingsvermogen
  • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

  • Onbeperkt toegang tot documenten
  • Eerstelijns rechtshulp
  • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Advocaat was zeer betrokken, luisterde naar mijn wensen, kwestie is boven verwachting opgelost.

A. Korumdak

Veghel

De medewerkers van GCA (Maud Saes in dit geval) reageren snel en adequaat op onze arbeidsrechtelijk vraag en bieden de gewenste ondersteuning.

Martine

Helmond

alleen maar fakturen sturen zonder inhoudelijk overleg, ook na meerdere malen mailen, bellen en appen voor uitleg faktuur werd er geen contact opgenomen,

cees

Haaren

Ondanks de verdrietige reden toch na elke afspraak met een goed gevoel naar huis gegaan.

mevrouw van der Linden

Bakel

Goede begeleiding, tijdens een moeilijke periode. Ook erg gedreven in de rechtbank, met discussies met de advocaat en rechtbank. Buitengewoon fijn bijgestaan !

Marcel

Helmond

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×