huurovereenkomst

Advocaat familierecht Weert

Ben jij op zoek naar advocaat familierecht bij Weert? Wij hebben kantoren in Eindhoven, Helmond en Deurne. Bij Goorts + Coppens Advocaten hebben wij een excellente advocaat familierecht bij Weert. Je kan bij ons terecht voor vakkundige kennis op het gebied van scheidingen, familierecht en erfrecht. Onze deskundige advocaten staan ter beschikking om al jouw complexe vraagstukken op het gebied van scheidingen, familierecht en erfrecht te beantwoorden en om samen tot een gepaste oplossing te komen. Deze onderwerpen kunnen gevoelige en onoverzichtelijke situatie opleveren, waar we jou graag bij helpen. Waar ons motto voor staat, is ook waar ons doel ligt. Onze advocaat komt graag met jou in gesprek over de situatie om tot een passende oplossing te komen. Winnen als het moet, voorkomen als het kan! Wij proberen door aandachtig te luisteren een plan te maken met verschillende oplossingen. Mocht dit niet mogelijk zijn is onze advocaat familierecht bij Weert niet bevreesd om een juridische procedure aan te gaan. Wij proberen alles op een zo snelle en transparant mogelijke manier inzichtelijk te maken zodat je weet waar jij aan toe bent!

Ontslagreden vermelden

De expertise van onze advocaat familierecht bij Weert

Wij houden rekening met emoties die mogelijk hoog op kunnen lopen bij deze specifieke vraagstukken. Omdat het een complex rechtsgebied is proberen wij jou ook op een vakkundige, maar ook transparante en begrijpelijke manier van advies te voorzien. Naast dat Folkert gespecialiseerd is in familie- en erfenisrecht staat hij ook voor jou klaar als mediator. Hij wil graag geschillen binnen dit gebied onder goed overleg oplossen. Folkert en zijn collega’s op het gebied van familierecht staan graag voor jou klaar, met hun jarenlange ervaring en gespecialiseerde juridische kennis op het gebied van onder andere echtscheidingen, familie- en erfrecht.

Goorts + Coppens

De aanpak van onze advocaat familierecht bij Weert

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk wij het vinden dat jij je op je gemak voelt! Wij, bij Goorts + Coppens Advocaten, zijn van mening dat je een juridisch probleem samen voorkomt. Wanneer jij bij ons een vraagstuk neerlegt starten wij met een vrijblijvende kennismaking. Hier bespreken wij samen jouw situatie onder het genot van een kopje koffie en gaan wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Zodra jij je op je gemakt voelt kunnen we ook makkelijker en sneller tot de kern komen van het probleem. Dit zorgt ervoor dat we eerder alle risico’s in kaart kunnen brengen. Natuurlijk snappen wij dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is en hebben wij begrip voor de emoties die omhoog kunnen komen door het probleem. Het is en blijft immers een emotioneel en complex rechtsgebied. Zodra wij alle risico’s in kaart hebben gebracht, kan onze advocaat familierecht bij Weert je op een juridische manier bijstaan.

Maak nu een afspraak met onze advocaat familierecht bij Weert

Het eerste gesprek bij onze advocaat familierecht bij Weert is altijd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek proberen we niet alleen jou beter te leren kennen, maar leer je ons ook beter kennen! Zo hopen wij dat wij voor jou de drempel om een advocaat familierecht bij Weert te benaderen een stuk minder hoog kunnen maken. Zodra we elkaar beter hebben leren kennen, kunnen wij een goed plan opstellen om een verdere samenwerking nog soepeler te maken. Onze advocaat familierecht bij Weert en al onze andere advocaten staan voor jou ter beschikking voor een eerste adviesgesprek. Soms heb je ook het recht om je eigen advocaat te kiezen, bij ons kan het! Kies je eigen advocaat en laat de kosten vergoeden door je rechtsbijstandverzekering. Dit geldt voor zowel familierecht als voor andere kennisgebieden.

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

  • Duidelijke uitleg
  • Goed inlevingsvermogen
  • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

  • Onbeperkt toegang tot documenten
  • Eerstelijns rechtshulp
  • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

goed

Gaj Willems

Helmond

Service en dienstverlening is minder dan ik verwacht van een gerenommeerd kantoor als Goorts en Coppens. Onvoldoende ingelezen op mijn zaak door de advocaat. wisseling van advocaat. Tijdens de rechtszaak heb ik meer toelichting gegeven op mijn zaak dan de advocaat. Misschien was mijn zaak niet belangrijk genoeg? Ben zelf deskundige in mijn rechtszaak en dan merk je dat sommige advocaten onvoldoende kennis heeft op het desbetreffende rechtsgebied. Voor mij dus een tegenvallende service en dienstverlening.

Marcel van den Hurk

Veghel

Snel contact opgenomen met mij door Maud na mijn vraag via een bekende. Direkt een goed gevoel bij Maud. Bleek zeker terecht gedurende het proces. Goede kennis van de mogelijkheden. Goede coaching toen de tegenpartij een tegenbod had gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Ruud

Geldrop

Vriendelijk, betrokken, luisterend, deskundig, helder en duidelijk advies. Bereikbaarheid is goed; krijgt altijd iemand aan de lijn.

Fien Verhoeven

Bakel

Na een incident werd bij Goorts+Coppens aangeraden. In het begin liep e.e.a. wat stroef maar nadat Eva mijn zaak had overgenomen, werd met name de communicatie veel beter. We hebben goed de aanleiding en mijn doelen doorgesproken en dit heeft Eva prima vertaald en vastgelegd voor de betrokken partijen. Wat ik voor ogen had, heb ik ook gekregen (en meer). Eva weet goed te schakelen om de wensvraag te vertalen naar juridisch kader en omgekeerd, waarbij vakjargon goed werd toegelicht. Kortom, zeer tevreden.

Alet

Bemmel

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

(Junior) secretaresse

Ben jij een gedreven leergierige (junior) secretaresse mét interesse voor de advocatuur? Wij zoeken een aanvulling op ons team.

Lees meer

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×