Wil jij mijn collega worden?

Binnen onze vakgroep zoeken wij een collega advocaat ondernemingsrecht en vastgoed. Ben jij net als ik recht-door-zee, een harde werker en een vakidioot? Wil jij bij een kantoor werken waarbij er geen sprake is van een stijve of formele werkomgeving? Bij Goorts + Coppens voel ik mij als mens super belangrijk. Het maakt niet uit welke functie binnen kantoor iemand bekleedt. De secretaresses zijn het visitekaartje van ons kantoor en daarom net zo belangrijk als de advocaat die het dossier behandelt.

Als  advocaat ondernemingsrecht en vastgoed is elke dag anders. Wil je weten hoe een dag op ons kantoor eruit ziet? Neem dan contact op met mij  of één van mijn collega’s Marleen van den Broek. Wil je meer weten over de vacature? Kijk dan op https://www.werkenbijgoortsencoppens.nl/advocaat-ondernemingsrecht-en-vastgoed    voor meer informatie.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×