Marleen van den Broek

Advocaat Onderneming | Vastgoed
Marleen van den Broek

Elke zaak is uniek want elke klant is anders

Ik ben geboren en getogen in Noord-Brabant, maar ben voor mijn studie naar Nijmegen verhuisd. Daar heb ik rechten en bedrijfskunde gestudeerd. Na tien mooie jaren in Gelderland ben ik sinds kort weer verhuisd naar mijn roots. Daar woon ik samen met mijn man en dochter. Ik ben begonnen als stagiaire bij Goorts + Coppens en sindsdien niet meer weggegaan.

Ik geef ondernemers advies op het gebied van ondernemingsrecht. Dit betekent bijvoorbeeld; advies over het sluiten van een contract voor de aankoop van een machine, het herstructureren van een bedrijf of het opstellen van algemene voorwaarden. Ook help ik ondernemers bij fusies en overnames.

Ik houd van duidelijkheid en ik probeer ingewikkelde en lange contracten zo simpel mogelijk uit te leggen. Ik vind dat de ondernemer, als partij bij een contract, moet weten wat er in het contract staat wanneer hij tekent. Daarbij heb ik ook oog voor het soms emotionele aspect, het is niet niks om je bedrijf te verkopen of om juist een bedrijf te kopen en daarmee een volgende stap te zetten. Juist door het emotionele aspect en het handelen op gevoel te combineren met mijn rationele kijk en juridische kennis, komen er mooie dingen tot stand.

Marleen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
• Ondernemingsrecht
• Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Marleen van den Broek

Marleen van den Broek

Advocaat Onderneming

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×