Sneak preview interview Ad Coppens

‘’Mijn eerste baan was als juridisch medewerker bij de Rechtsbijstand. Van kinds af aan had ik nooit gedacht dat ik advocaat zou worden. Met mijn agrarische achtergrond ben ik begonnen om juridische hulp te verlenen voor agrarische ondernemers“. No-nonsense, dat past écht bij ondernemers.
‘’25 jaar geleden zijn we gestart met onze no-nonsense aanpak voor elke ondernemer. Elke medewerker is voor ons even belangrijk en we stimuleren preventief advies. Deze aanpak staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel.
In de jaren 80 heb ik bij de Rechtsbijstand Guido Goorts leren kennen en sindsdien werk ik al met hem samen. In 1998 hebben we samen Goorts + Coppens B.V. opgericht’’.
Inmiddels geniet Ad Coppens van zijn welverdiende pensioen en is Irene van Geel samen met Guido Goorts eigenaar van Goorts+ Coppens.
Lees hierover meer op onze jubileumpagina, die binnenkort online gaat. Hou onze website in de gaten voor meer verhalen en nieuws rondom het jubileum!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×