Irene van Geel

Advocaat Milieu & omgeving
Irene van Geel

Grenzen zijn er om waar nodig verlegd te worden

Sinds 2007 ben ik werkzaam als advocaat in het omgevingsrecht. Het interessante aan dit rechtsgebied is dat je vaak te maken krijgt met complexe zaken vanuit meerdere partijen en invalshoeken.

Ik procedeer en adviseer in omgevingsrechtelijke zaken, zoals bestemmingsplannen, handhaving, omgevingsvergunningen, leges, nadeelcompensatie, planschade, onteigening en milieu. Ook begeleid ik regelmatig ondernemers bij hun (bouw)plannen en aanvragen. Vaak voorkom je een hoop reuring, door juist aan de voorkant het goed te regelen voor de ondernemer. Mijn ervaring is dat door die aanpak een plan sneller en beter de eindstreep haalt. In het omgevingsrecht is veel winst te behalen door tijdig aan de bel te trekken en samen met de klant een plan goed voor te bereiden. Met de komst van de nieuwe Omgevingswet zal dit ook steeds belangrijker worden.

Mijn aanpak in zaken is pragmatisch, creatief, persoonlijk en doelgericht.

Ik ben (aspirant)lid van diverse specialisatieverenigingen, zoals de Vereniging voor Onteigeningsrecht (VVOR), de Vereniging voor Onteigening Advocaten (VOA) en de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR). Daarnaast geef ik ook regelmatig lezingen en seminars over diverse actuele onderwerpen.

Als trotse inwoner van Helmond én als Helmondse ondernemer, ben ik betrokken bij de stad en haar ontwikkeling. Hier draag ik dan ook graag mijn steentje aan bij. Zo ben ik bestuurslid van Stichting Bedrijventerreinen Helmond en vertegenwoordiger van het bedrijventerrein Groot Schooten, waar tevens ons advocatenkantoor in Helmond gevestigd is. Ook ben ik lid van de Raad van Toezicht van Hogeschool de Kempel en ben ik actief voor diverse ondernemersverenigingen in de regio.

Irene heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
• Omgevingsrecht
• Algemene praktijk

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Irene van Geel

Irene van Geel

Advocaat Milieu & omgeving

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×