Guido Goorts

Advocaat Onderneming | Vastgoed
Guido Goorts

Met het beste team om je heen kun je winnen

25 jaar geleden richtte ik samen met Ad Coppens dit kantoor op. Vandaag de dag is deze organisatie gegroeid tot een jong en dynamisch kantoor dat voornamelijk opereert in de Brainportregio Eindhoven, maar ook ver daarbuiten. Ik sta samen met een team van twintig advocaten en gedreven ondersteunend personeel klaar voor cliënten uit het MKB, de industrie en de AGRO-sector. 24/7 en zonder drempels: iedereen mag mij bellen.

Ondernemen zit in mijn bloed. Naast Goorts + Coppens sta ik aan het roer bij Recht Direct, HR Direct en Boer & Wet. Bedrijven die jou als ondernemer steunen op alle gebieden van jouw bedrijf. Ik kijk graag met je mee naar mogelijkheden, de koffie staat klaar op een van de kantoren. Ook ben ik op vrijwillige basis onderdeel van Stichting Willibrord en de Vereniging van Agrarisch Recht.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met het slaan van een golf- of tennisballetje en fiets ik graag een rondje op mijn racefiets. Daarnaast is mijn passie en bewondering voor U2 grenzeloos.

Guido heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
• Ondernemingsrecht
• Onteigeningsrecht

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Guido Goorts

Guido Goorts

Advocaat Onderneming

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×