scheidingsadvocaat uden

Scheidingsadvocaat Uden

Wanneer je op zoek bent naar een scheidingsadvocaat in de buurt van Uden, is Goorts + Coppens Advocaten zeer geschikt voor jou! Wij hebben kantoren in Eindhoven, Deurne en Helmond en zijn dus altijd dichtbij voor de inwoners van Uden. Wij zijn als advocatenkantoor gedreven om mee te gaan met de veranderende wereld en houden er niet van om te blijven hangen in ouderwetse werkwijzen. Daarom luisteren wij graag naar jou, zodat wij problemen in een vroeg stadium kunnen opsporen en deze uiteindelijk voorkomen. Onze scheidingsadvocaat in de buurt van Uden heeft veel ervaring en weet waar in een scheiding de pijnpunten liggen, waar extra op gelet moet worden, maar vooral: hoe deze scheiding op een nette manier kan worden afgesloten. Onze scheidingsadvocaat komt graag langs bij jou in Uden om jouw vraagstuk te behandelen. De koffie op onze kantoren staat natuurlijk ook altijd voor jou klaar!

Algemene voorwaarden

Een scheidingsadvocaat in Uden die voor jou klaarstaat

De scheidingsadvocaat van Goorts + Coppens Advocaten kan jouw zorgen ontnemen die rondom een scheiding kunnen ontstaan. Bij een scheiding komen vaak veel verschillende zaken kijken. Waar gaan de (minderjarige) kinderen wonen? Hoe worden de bezittingen verdeeld? Hoe veel alimentatie zal betaald moeten worden? Maar het belangrijkste nog: hoe zet je dit alles netjes op papier? Onze scheidingsadvocaat in de buurt van Uden helpt jou graag met deze zaken. In haar aanpak zal ze eerst proberen om conflicten te voorkomen door met alle partijen om de tafel te gaan. Wanneer er toch een conflict ontstaat, zal de scheidingsadvocaat dit conflict zo goed mogelijk voor jou oplossen. Bovendien zijn al onze advocaten zeer praktisch ingesteld en makkelijk te benaderen. Je kunt altijd snel met ze schakelen wanneer er nieuwe ontwikkelingen in de zaak plaatsvinden. Mocht het de scheidingsadvocaat niet lukken om rond de tafel te gaan zitten om de eventuele conflicten op te lossen, dan is zij ook altijd bereid om je te helpen met een (harde) aanpak die voor een procedure nodig is. Goorts + Coppens Advocaten staat voor heldere en begrijpelijke informatieverstrekking, eerlijke adviezen over jouw kansen in een bepaalde kwestie en een duidelijk inzicht in de aan onze werkzaamheden verbonden kosten.

Goorts + Coppens

Maak een afspraak met onze scheidingsadvocaat in Uden

Al onze advocaten pakken het graag net wat anders aan dan andere advocatenkantoren. Wij gaan graag met onze tijd mee en willen makkelijk benaderbaar zijn wanneer jij een probleem hebt dat je wilt oplossen. Hiermee willen wij de drempel om een advocaat te benaderen verlagen, we merken dat deze op dit moment vaak hoog ligt. Dit willen we doen door een eenvoudige aanpak te hanteren, waarin we eenvoudig te bereiken zijn en waarbij onze cliënten onze bevlogenheid en transparantie waarderen.

 

Wij willen jou eerst goed leren kennen onder het genot van een kopje koffie, wanneer jij contact opneemt met onze scheidingsadvocaat in Uden. Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal en eventuele problemen die hierbij komen kijken. Dit helpt ons in de beginfase snel te kunnen identificeren waar eventuele pijnpunten liggen. Aan de hand hiervan stellen wij een doordachte strategie op, vanuit waar wij het best mogelijke resultaat voor jou eruit slepen. De basis voor juridisch succes ligt dan ook bij een goede samenwerking. Tussentijds wordt begrijpelijke informatie verstrekt om jou te allen tijde op de hoogte te houden en kun je makkelijk in contact komen met jouw advocaat. Wil jij direct een afspraak plannen bij onze scheidingsadvocaat in Uden? Plan dan eenvoudig online een afspraak, dan zorgen wij voor de koffie en iets lekkers!

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

  • Duidelijke uitleg
  • Goed inlevingsvermogen
  • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

  • Onbeperkt toegang tot documenten
  • Eerstelijns rechtshulp
  • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

goed

Gaj Willems

Helmond

Service en dienstverlening is minder dan ik verwacht van een gerenommeerd kantoor als Goorts en Coppens. Onvoldoende ingelezen op mijn zaak door de advocaat. wisseling van advocaat. Tijdens de rechtszaak heb ik meer toelichting gegeven op mijn zaak dan de advocaat. Misschien was mijn zaak niet belangrijk genoeg? Ben zelf deskundige in mijn rechtszaak en dan merk je dat sommige advocaten onvoldoende kennis heeft op het desbetreffende rechtsgebied. Voor mij dus een tegenvallende service en dienstverlening.

Marcel van den Hurk

Veghel

Snel contact opgenomen met mij door Maud na mijn vraag via een bekende. Direkt een goed gevoel bij Maud. Bleek zeker terecht gedurende het proces. Goede kennis van de mogelijkheden. Goede coaching toen de tegenpartij een tegenbod had gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Ruud

Geldrop

Vriendelijk, betrokken, luisterend, deskundig, helder en duidelijk advies. Bereikbaarheid is goed; krijgt altijd iemand aan de lijn.

Fien Verhoeven

Bakel

Na een incident werd bij Goorts+Coppens aangeraden. In het begin liep e.e.a. wat stroef maar nadat Eva mijn zaak had overgenomen, werd met name de communicatie veel beter. We hebben goed de aanleiding en mijn doelen doorgesproken en dit heeft Eva prima vertaald en vastgelegd voor de betrokken partijen. Wat ik voor ogen had, heb ik ook gekregen (en meer). Eva weet goed te schakelen om de wensvraag te vertalen naar juridisch kader en omgekeerd, waarbij vakjargon goed werd toegelicht. Kortom, zeer tevreden.

Alet

Bemmel

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

(Junior) secretaresse

Ben jij een gedreven leergierige (junior) secretaresse mét interesse voor de advocatuur? Wij zoeken een aanvulling op ons team.

Lees meer

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×