Eva Korver

Advocaat Arbeid | Letselschade

“Voor mijn cliënten ga ik tot het uiterste, maar nooit zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.”

Nadat ik in 2017 mijn master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg heb behaald, heb ik mij verder gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Met inmiddels een aantal jaren praktijkervaring in het arbeidsrecht bij verschillende rechtsbijstandsverleners en binnen de advocatuur kan ik van harte bevestigen dat hier echt mijn passie ligt. Vanuit mijn ervaring werk ik het liefst mét de klant in plaats van vóór de klant.

Naast mijn passie voor het arbeidsrecht heb ik mij de afgelopen jaren ook gericht op het bijstaan van slachtoffers van ongevallen en misdrijven. Ik begrijp dus hoeveel er op je afkomt nadat je slachtoffer bent geworden van een misdrijf of een ongeval. Ik probeer daarom bij de behandeling van een letselschadezaak zoveel mogelijk uit handen te nemen. Zodat het slachtoffer zich kan richten op zijn of haar herstel. Ik haal er voldoening uit om voor elkaar te krijgen dat jij als slachtoffer krijgt waar je recht op hebt.

Mijn aanpak kenmerkt zich door vraagstukken of problemen niet onnodig juridisch te maken en het recht daar waar mogelijk, praktisch toe te passen. Ik denk altijd met mijn klant mee en voorkom liever een procedure door een goed advies of een passend contract. Mocht een procedure toch nodig zijn, dan sta ik vanzelfsprekend voor (en naast) mijn klant.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten; ik houd van wandelen en tuinieren. Ook ga ik graag uit eten en mij kun je ‘s nachts wakker maken voor verse sushi.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×