Ontslag en reorganisatie

Iedere ondernemer met personeel kan in de situatie komen dat een arbeidsovereenkomst, al dan niet met instemming van de werknemer, moet worden beëindigd. Goorts + Coppens helpt je hierbij.

Kun je niet meer samenwerken met jouw werknemer en wil je kijken of je in goed overleg uit elkaar kunt? Het komt vaak voor dat partijen een punt hebben bereikt waarop het beter is om afscheid te nemen van elkaar; maar dan wel op een voor beide partijen acceptabele manier. Vroegtijdig met elkaar om tafel is dan belangrijk. Soms ben je dat stadium echter al gepasseerd, en is het nodig om het gesprek harder in te zetten. Goorts + Coppens kan in beide situaties adviseren en acteren.

Moet je reorganiseren vanwege organisatorische of technologische veranderingen, of wellicht vanwege een slechter wordende financiële situatie? Goorts + Coppens kan samen met jou kijken naar een strategische aanpak van de reorganisatie en begeleiding bieden gedurende dit hele proces. Wil je alleen een sparringspartner? Ook dan gaan we graag met je aan tafel om kennis te delen.

Wij adviseren bij het tot stand komen van een vaststellingsovereenkomst, van de onderhandelingen tot het opstellen van de overeenkomst. De specialisten van Goorts + Coppens kunnen je volledig ontzorgen Kom je er samen met je werknemer niet uit, dan gaan onze specialisten een inhoudelijke ontslagprocedure bij het UWV of de kantonrechter uiteraard niet uit de weg.

Neem contact op met een van de onderstaande specialisten en zij helpen je graag verder.

Goorts + Coppens kan jou als ondernemer ondersteunen bij een mogelijke herstructurering en/of reorganisatie. Om iedere ondernemer een passend aanbod te kunnen doen, hebben wij onze juridische bijstand onderverdeeld in verschillende pakketten, met vaste prijzen. Zo voorkomen we dat je achteraf voor verrassingen komt te staan. Bekijk deze pakketen hier.

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Mijn aanpak: praktisch, duidelijk en snel!

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×