Goorts + Coppens

Arbeidsrecht Helmond

Op zoek naar een expert op het gebied van arbeidsrecht bij Helmond? Kom naar ons kantoor op Schootense Dreef 33 in Helmond voor een heerlijke kop koffie en een goed gesprek. Wij komen natuurlijk ook graag bij jou langs! Onze advocaten arbeidsrecht hebben veel ervaring en zijn op de hoogte van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen in dit vak. Daarnaast willen ze jou voorzien van praktische oplossingen om grote problemen te voorkomen. Bij Goorts + Coppens Advocaten voel jij je tijdens een gesprek thuis en op je gemak. Wij doen meer dan je van een advocaat verwacht: wij tonen begrip voor emotie, vinden transparantie een zeer belangrijke waarde en zijn bevlogen in ons vak. Heb jij een vraag voor onze advocaten arbeidsrecht? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze advocaten arbeidsrecht in Helmond

Het arbeidsrecht is een zeer veelzijdig en complex rechtsgebied, mede doordat je met veel verschillende partijen te maken hebt. Bovendien dient er vaak op korte termijn te worden gereageerd, wanneer er zich een probleem voordoet. Onze specialisten arbeidsrecht in Helmond willen jou graag ondersteunen bij allerlei arbeidsrechtelijk gerelateerde vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het adviseren van werkgevers op het gebied van ontslagen of hoe om te gaan met het concurrentiebeding van werknemers. Bij een groot deel van deze situaties geldt dat onze advocaten bij voorkeur om de tafel gaan, voordat er een arbeidsrechtelijk conflict ontstaat. Zij gaan een harde aanpak echter niet uit de weg, die bij sommige procedures in het arbeidsrecht in de buurt van Helmond nodig is. 

Wij pakken het net wat anders aan in het arbeidsrecht

De advocaten arbeidsrecht in Helmond van Goorts + Coppens Advocaten doen het graag net wat anders dan de meeste advocatenkantoren. Ze zijn transparant, bevlogen en goed bereikbaar. Hierbij voorzien ze jou van een begrijpelijk antwoord waar je echt mee verder kunt. Wij begrijpen dat het arbeidsrecht voor jou een zeer complex onderwerp is, en willen jou hier daarom uitgebreid in meenemen. Onze advocaten arbeidsrecht willen jou eerst goed leren kennen en de lijnen met jou in de verdere samenwerking zo kort mogelijk houden. Zo kunnen we de transparantie, waar wij voor staan, zo goed mogelijk waarborgen.

Goorts + Coppens

Stel je vraag aan onze advocaten arbeidsrecht in Helmond

Heb jij hulp nodig op het gebied van arbeidsrecht in Helmond? Onze advocaten staan voor jou klaar en beantwoorden graag de vragen die je hebt. Wij komen graag bij jou langs voor een eerste adviesgesprek. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons kantoor in Helmond. Wij zorgen dan voor de koffie en iets lekkers!

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

  • Duidelijke uitleg
  • Goed inlevingsvermogen
  • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

  • Onbeperkt toegang tot documenten
  • Eerstelijns rechtshulp
  • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Advocaat was zeer betrokken, luisterde naar mijn wensen, kwestie is boven verwachting opgelost.

A. Korumdak

Veghel

De medewerkers van GCA (Maud Saes in dit geval) reageren snel en adequaat op onze arbeidsrechtelijk vraag en bieden de gewenste ondersteuning.

Martine

Helmond

alleen maar fakturen sturen zonder inhoudelijk overleg, ook na meerdere malen mailen, bellen en appen voor uitleg faktuur werd er geen contact opgenomen,

cees

Haaren

Ondanks de verdrietige reden toch na elke afspraak met een goed gevoel naar huis gegaan.

mevrouw van der Linden

Bakel

Goede begeleiding, tijdens een moeilijke periode. Ook erg gedreven in de rechtbank, met discussies met de advocaat en rechtbank. Buitengewoon fijn bijgestaan !

Marcel

Helmond

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×