Goorts + Coppens

Advocaat Gemert

Goorts + Coppens heeft een advocaat in de buurt van Gemert voor jou klaarstaan! Onze advocaat staat klaar om jou te helpen met ieder juridisch conflict. Wij zijn te vinden op de volgende locaties: Helmond, Deurne en Eindhoven. Hier staan onze specialisten klaar om jou in iedere situatie te ondersteunen. Wij willen dat jij het gevoel krijgt dat jij je thuis voelt bij onze advocaat in de buurt van Gemert. Als jij je op je gemakt voelt, dan kunnen wij de mogelijkheden beter in kaart brengen. Wij snappen als de beste dat bij een conflict de emoties hoog op kunnen lopen. Daarom is het eerste gesprek, onder het genot van een lekker kopje koffie, een vrijblijvend gesprek. Zo kan jij in alle rust de situatie aan ons voorleggen. Door op een slimme en aandachtige manier te luisteren, kunnen wij gelijk de valkuilen en oplossingen in kaart brengen. Na dit gesprek kan jij aangeven of je met ons in zee gaat. Wij gaan altijd voor de oplossing om een juridisch proces te voorkomen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan gaat onze advocaat in de buurt van Gemert een juridisch proces zeker niet uit de weg. Ons motto is dan ook: “Winnen als het moet, voorkomen als het kan”.

Goorts + Coppens

De expertises van onze advocaat bij Gemert

Hoe groot, klein of complex jouw conflict is, wij gaan er mee aan de slag! Onze advocaat in de buurt van Gemert houdt zich dan ook bezig met de volgende rechtsgebieden:

 • Onderneming: het ondernemings- en verbintenissenrecht bestaat uit zeer uiteenlopende vakgebieden die sterk onderhevig zijn aan ontwikkelingen. Onze advocaat bij Gemert en al zijn collega’s blijven te allen tijde op de hoogte van deze ontwikkelingen, om jou te ontlasten en jou via korte lijnen op de hoogte kunnen houden en te ondersteunen.
 • Vastgoed: als ondernemer óf particulier ben je niet altijd thuis in de complexe wet- en regelgeving in het vastgoed. Daarom begrijpt ons gespecialiseerd vastgoedteam dat we jou moeten ondersteunen in het correct opvolgen van deze regels.
 • Arbeid: een van de meest complexe rechtsgebieden is misschien wel die van werkgevers en werknemers. Wat het nog moeilijker maakt, is het feit dat er vaak op korte termijn gereageerd moet worden. Onze advocaat in de buurt van Gemert voorzien jou graag van rechtshulp om een arbeidsrechtelijk conflict op te lossen.
 • Familie en erfenis: zoek je een advocaat bij Gemert vanwege een conflict binnen de familie of met betrekking tot een erfenis? Ook hiervoor ben je op de juiste plek. Wij willen in eerste instantie om de tafel met alle partijen, maar gaan een juridisch proces niet uit de weg, indien het niet anders kan.
 • Milieu en omgeving: een conflict met de overheid is zeer ongewenst. Voel jij dus een probleem aankomen en denk je aan een advocaat in de omgeving van Gemert? Vraag dan meteen een adviesgesprek aan bij Goorts + Coppens Advocaten, zodat onze specialisten van Milieu en Omgeving het probleem in een vroeg stadium al in kaart kunnen brengen en het eventueel kunnen verkleinen of helemaal oplossen.
Imke Gerrits

De aanpak van onze advocaat in de buurt van Gemert

Aan ons de taak om jou te ontzorgen op het moment dat er een conflict ontstaat. Vaak lopen de emoties hoog op tijdens zulke momenten. Tijdens een eerste gesprek luisteren wij zo aandachtig mogelijk zodat wij zoveel mogelijk valkuilen en oplossingen in kaart kunnen brengen. Onder het genot van een lekker kopje koffie en een vrijblijvend gesprek zal jij je op je gemakt voelen bij onze advocaat bij Gemert. Onze gespecialiseerde advocaten staan jou graag te hulp en weten precies hoe zij jou moeten helpen. Wij overtreffen je verwachtingen door zeer regelmatig contact met jou te hebben en de drempel om ons te benaderen, te verlagen. Zodra alles in kaart is gebracht, kan onze advocaat bij Gemert je op een juridische manier bijstaan.

Goorts + Coppens

Plan een afspraak op ons advocatenkantoor in de buurt van Gemert

Heb jij een vraag of conflict? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan met een van onze gespecialiseerde advocaten op ons advocatenkantoor in de buurt van Gemert. Wij plannen dan op korte termijn een vrijblijvend gesprek in en proberen jou beter te leren kennen. Zo hopen wij dat we de drempel om een advocaat te benaderen een stuk minder hoog kunnen makken. Zodra we elkaar, met een kopje koffie, beter hebben leren kennen, jij jouw conflict hebt toegelicht en wij een plan hebben opgesteld kunnen wij de samenwerking soepel doorlopen en het conflict misschien zelfs al voorkomen. Soms heb je ook het recht om je eigen advocaat te kiezen, wat bij ons mogelijk is. Kies je eigen advocaat en laat de kosten vergoeden door je rechtsbijstandsverzekering. Dit geldt voor alle kennisgebieden!

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

 • Duidelijke uitleg
 • Goed inlevingsvermogen
 • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

 • Onbeperkt toegang tot documenten
 • Eerstelijns rechtshulp
 • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Advocaat was zeer betrokken, luisterde naar mijn wensen, kwestie is boven verwachting opgelost.

A. Korumdak

Veghel

De medewerkers van GCA (Maud Saes in dit geval) reageren snel en adequaat op onze arbeidsrechtelijk vraag en bieden de gewenste ondersteuning.

Martine

Helmond

alleen maar fakturen sturen zonder inhoudelijk overleg, ook na meerdere malen mailen, bellen en appen voor uitleg faktuur werd er geen contact opgenomen,

cees

Haaren

Ondanks de verdrietige reden toch na elke afspraak met een goed gevoel naar huis gegaan.

mevrouw van der Linden

Bakel

Goede begeleiding, tijdens een moeilijke periode. Ook erg gedreven in de rechtbank, met discussies met de advocaat en rechtbank. Buitengewoon fijn bijgestaan !

Marcel

Helmond

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×