Lars Pronk

Advocaat Eindhoven

Een goede advocaat in Eindhoven vinden? Dat is niet eenvoudig, maar bij Goorts + Coppens Advocaten ben je aan het juiste adres. Wij zijn een groot advocatenkantoor met vestigingen in Deurne, Helmond en Eindhoven. Je vindt ons op de Henri Wijnmalenweg 5B in Eindhoven en bent van harte welkom voor een heerlijke kop koffie. Onze advocaten in Eindhoven zijn gespecialiseerd in onder andere familie- en erfrecht, ondernemersrecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en milieu- en omgevingsrecht. Al onze medewerkers willen de drempel om een advocaat te benaderen verlagen. Dit doen wij door goed bereikbaar te zijn en de lijntjes tijdens een samenwerking kort te houden. Wij hebben begrip voor eventuele emoties die komen kijken bij jouw probleem, maar staan jou juridisch graag bij. Heb je een korte vraag voor onze advocaat in Eindhoven? Stel die dan gerust, wij helpen je graag!

Goorts + Coppens

De rechtsgebieden van onze advocaat in Eindhoven

Wanneer jij op zoek bent naar een advocaat in Eindhoven, wil jij natuurlijk om de tafel met een advocaat die veel kennis heeft. Al onze advocaten in Deurne, Helmond én Eindhoven hebben ieder hun specialisatie op één of meerder van de volgende rechtsgebieden:

 • Onderneming: het ondernemings- en verbintenisrecht bestaat uit zeer uiteenlopende vakgebieden die sterk onderhevig zijn aan ontwikkelingen. Onze advocaat in Eindhoven en al zijn collega’s blijven te allen tijde op de hoogte van deze ontwikkelingen, om jou te ontlasten en jou via korte lijnen op de hoogte kunnen houden en te ondersteunen.
 • Vastgoed: als ondernemer óf particulier ben je niet altijd thuis in de complexe wet- en regelgeving in het vastgoed. Daarom begrijpt ons gespecialiseerd vastgoedteam dat we jou moeten ondersteunen in het correct opvolgen van deze regels.
 • Arbeid: een van de meest complexe rechtsgebieden is misschien wel die van werkgevers en werknemers. Wat het nog moeilijker maakt, is het feit dat er vaak op korte termijn gereageerd dient te worden. Onze advocaat in Eindhoven voorzien jou graag van rechtshulp om een arbeidsrechtelijk conflict op te lossen.
 • Familie en erfenis: zoek je een advocaat in Eindhoven vanwege een conflict met familie of over een erfenis? Ook hiervoor ben je op de juiste plek. Wij willen in eerste instantie om de tafel met alle partijen, maar gaan een juridisch proces niet uit de weg, indien het niet anders kan.
 • Milieu en omgeving: een conflict met de overheid is zeer ongewenst. Voel jij dus een probleem aankomen in de omgeving van Eindhoven en denk je aan een advocaat? Vraag dan meteen een adviesgesprek aan bij Goorts + Coppens Advocaten, zodat onze specialisten van Milieu en Omgeving het probleem in een vroeg stadium al in kaart kunnen brengen en het eventueel kunnen verkleinen of helemaal oplossen.
Goorts + Coppens

Plan een adviesgesprek met onze advocaat in Eindhoven

Bij Goorts + Coppens willen wij de drempel om advocaten en juridische specialisten te benaderen verlagen. Om deze reden zijn wij eenvoudig te bereiken, bevlogen, transparant en tonen begrip voor emoties. Zo houden jij en onze advocaat in Eindhoven elkaar regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in jouw zaak. Onze advocaten proberen hier direct op in te spelen. Tijdens een eerste gesprek zal onze advocaat in Eindhoven op basis van jouw uitgebreide verhaal van de situatie een indicatie maken van de kosten die gemaakt zullen worden. Wij proberen hiermee altijd transparant te blijven.

Heb je een vraag voor onze advocaat in Eindhoven? Je bent van harte welkom in ons kantoor. Hier staat de koffie en iets lekkers voor jou klaar. Heb je liever dat een van onze advocaten bij jou op locatie langskomt? Ook dat is zeker mogelijk.

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

 • Duidelijke uitleg
 • Goed inlevingsvermogen
 • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

 • Onbeperkt toegang tot documenten
 • Eerstelijns rechtshulp
 • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

goed

Gaj Willems

Helmond

Service en dienstverlening is minder dan ik verwacht van een gerenommeerd kantoor als Goorts en Coppens. Onvoldoende ingelezen op mijn zaak door de advocaat. wisseling van advocaat. Tijdens de rechtszaak heb ik meer toelichting gegeven op mijn zaak dan de advocaat. Misschien was mijn zaak niet belangrijk genoeg? Ben zelf deskundige in mijn rechtszaak en dan merk je dat sommige advocaten onvoldoende kennis heeft op het desbetreffende rechtsgebied. Voor mij dus een tegenvallende service en dienstverlening.

Marcel van den Hurk

Veghel

Snel contact opgenomen met mij door Maud na mijn vraag via een bekende. Direkt een goed gevoel bij Maud. Bleek zeker terecht gedurende het proces. Goede kennis van de mogelijkheden. Goede coaching toen de tegenpartij een tegenbod had gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Ruud

Geldrop

Vriendelijk, betrokken, luisterend, deskundig, helder en duidelijk advies. Bereikbaarheid is goed; krijgt altijd iemand aan de lijn.

Fien Verhoeven

Bakel

Na een incident werd bij Goorts+Coppens aangeraden. In het begin liep e.e.a. wat stroef maar nadat Eva mijn zaak had overgenomen, werd met name de communicatie veel beter. We hebben goed de aanleiding en mijn doelen doorgesproken en dit heeft Eva prima vertaald en vastgelegd voor de betrokken partijen. Wat ik voor ogen had, heb ik ook gekregen (en meer). Eva weet goed te schakelen om de wensvraag te vertalen naar juridisch kader en omgekeerd, waarbij vakjargon goed werd toegelicht. Kortom, zeer tevreden.

Alet

Bemmel

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×