Hulp nodig bij het doorvoeren van de nieuwe arbeidswetgeving?

Vanaf 1 augustus 2022 dient de Europese richtlijn ‘transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden’ te zijn omgezet in Nederlandse wetgeving, deze richtlijn heeft vanaf 1 augustus directe werking in Nederland. Het doel is dat werknemers bepaalde minimumrechten ontlenen aan deze wetgeving. Deze richtlijn zorgt voor verschillende wijzigingen in de wet. Dit betekent dat je als werkgever een aantal veranderingen moet doorvoeren in je (standaard) arbeidscontracten en (indien aanwezig) bedrijfsreglement.

Eerder schreef onze vakgroep Arbeid al over de belangrijkste wijzigingen/aandachtspunten voor 2022  (https://www.gca.nl/arbeidsrecht-de-belangrijkste-aandachtspunten-voor-2022-op-een-rij/)

Samen met Recht Direct hebben wij een vragenlijst met bijbehorend rapport ontwikkeld om te zorgen dat jij arbeidsrechtelijk weer helemaal up-to-date bent. Wil je de vragenlijst ontvangen of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Maud Saes (m.saes@gca.nl)

Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen met Maud om je actiepunten door te nemen.

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×