Burenrecht, erfdienstbaarheden

Nederland is een dichtbevolkt land, waarin mensen vaak dicht op elkaar wonen. Hierdoor is dan ook de kans aanwezig dat u een meningsverschil of een conflict krijgt met jouw buren. Vaak leidt dit tot een gespannen en ruzieachtige sfeer, die je juist in jouw woonomgeving wil voorkomen. Indien je er niet in slaagt om tot overleg met jouw buren te komen, neem dan contact met ons op.

Oplossingen

Ons streven is er op gericht om in overleg een werkbare oplossing te vinden die recht doet aan jouw juridische positie. Mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kan Goorts + Coppens je altijd bijstaan in een juridische procedure.Onze advocaten hebben een ruime ervaring en zijn bekend met alle juridische aspecten van het burenrecht zoals erfdienstbaarheden, verkrijgende verjaring van eigendom, (geluids-)hinder, wateroverlast, beplanting bij de erfgrens, vensters en balkons bij de erfgrens, overbouw van bijvoorbeeld over de erfgrens gebouwde schuurtjes en gebruik van het erf van de buurman voor werkzaamheden.

Overigens is het een vergissing om te denken dat het burenrecht alleen voor bewoners van belang is. Eenieder die te maken heeft met het totstandkomen van een bouwwerk, je kunt daarbij denken aan aannemers en architecten, krijgt wel eens met het burenrecht te maken.

Marleen van den Broek

Marleen van den Broek

Vastgoed

Elke zaak is uniek want elke klant is anders

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Marleen van den Broek

Marleen van den Broek

Vastgoed

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×