Gastcollege bij het International Business College

Regelmatig geven wij gastcolleges aan studenten. Dit keer hebben Antoine Poppelaars & Irene van Geel een gastcollege gegeven aan studenten van het International Business College in Helmond. Tijdens dit college kwam aan bod wat het is om advocaat te zijn, hoe een werkdag eruit ziet en wat het werken als advocaat zo leuk maakt.
Het was een interactieve sessie  waarbij studenten in de rol van advocaat kruipen. Zij kregen als opdracht om in de ‘rechtbank’ op te treden als advocaat voor hun cliënt. Leuk om te zien hoe vindingrijk en creatief studenten zijn!

Dank voor de samenwerking Hanneke van Bakel!

Wil jij graag meer weten over wat het betekent om advocaat te zijn? Wij komen graag een keer langs om een gastcollege te geven!

Neem hiervoor contact op met Irene van Geel.

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×