8 december 2023

Speciaal voor agrarisch georiënteerde vastgoedprofessionals organiseren we in samenwerking met de NVM wederom de Taxatiedag Agrarisch en Landelijk Vastgoed.

 

Op vrijdag 8 december 2023 vindt opnieuw de jaarlijkse NVM Taxatiedag Agrarisch en Landelijk Vastgoed plaats. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden in Hotel de Klepperman te Hoevelaken. Tijdens deze dag staat de agrarische vastgoedsector centraal. Het thema van dit jaar is het grondwaterpeil en de invloed van grondwatermanagement op de waardebepaling van landelijk vastgoed.

Verschillende experts nemen je mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van grondwaterpeilbeheersing en de gevolgen hiervan. Het belooft een boeiende dag te worden, met voldoende tijd voor vragen en discussie.

  • Spreker Ir. Dick de Jong, senior adviseur funderingsaanpak van het KCAF, trapt af met een presentatie over grondwaterpeilbeheersing en de bijbehorende funderingsproblematiek.
  • Daarna volgt spreker Roel van Gerwen, programmacoördinator van het Veenweiden Innovatieprogramma Nederland (VIP NL). Hij vertelt je alles vertel over onderzoek naar het verhogen van het grondwaterpeil als maatregel tegen bodemdaling en broeikasgasemissies uit veenweiden: wat weten we op dit moment over de effecten van een hoger grondwaterpeil? Welke technische mogelijkheden zijn er om het peil te verhogen, en wat een hoger peil betekent voor de bedrijfsvoering en de waarde van landelijk vastgoed?
  • Na de lunch zal mr. Niels Crooijmans, advocaat gespecialiseerd in Milieu en omgeving bij Goorts + Coppens, relevante praktijkvoorbeelden bespreken. We zullen dieper ingaan op het onderwerp van schadeloosstelling als gevolg van veranderingen in het grondwaterpeil. Niels heeft uitgebreide expertise op het gebied van onteigening, planschade en nadeelcompensatie.

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Deelname is beperkt. Wacht dus niet te lang met het reserveren van jouw plek!

Schrijf je in via deze link: https://academievoorvastgoed.nl/opleiding/nvm-taxatiedag-agrarisch-en-landelijk-vastgoed-2023


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×