Niels Crooijmans

Advocaat Milieu & omgeving
Niels Crooijmans Goorts + Coppens

Uw resultaat, dat is wat telt!

Na mijn studie aan de Universiteit van Tilburg, ben ik bij Goorts + Coppens aan de slag gegaan als advocaat in het bestuursrecht.

Ik adviseer ondernemers en particulieren op het gebied van het omgevingsrecht (bestemmingsplannen en vergunningen) en het schadevergoedingsrecht (onteigening, planschade en nadeelcompensatie). Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren meegewerkt aan notities voor de NVM over de plattelandswoning en de vrijkomende agrarische bedrijven in het buitengebied.

Sinds twee jaar geef ik ook cursussen aan makelaars en taxateurs over de actualiteiten in het buitengebied en het schadevergoedingsrecht. Ook ben ik als bestuurslid verbonden aan netwerkvereniging LINC. in Deurne en presenteer ik een keer in de maand het Ondernemerscafé in Deurne.

Niels heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
• Omgevingsrecht
• Onteigeningsrecht
• Agrarisch recht
• Algemene praktijk

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Niels Crooijmans - Goorts Coppens

Niels Crooijmans

Advocaat Milieu & omgeving

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×