Niels Crooijmans

Advocaat Milieu en omgeving
Niels Crooijmans Goorts + Coppens

Uw resultaat, dat is wat telt!

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens mijn studie heb ik als juridisch ondersteuner gestart bij ons kantoor. Na het voltooien van mijn rechtenstudie ben ik als jurist aan de slag gegaan om vervolgens te starten als advocaat binnen het team milieu en omgeving. Ik adviseer ondernemers en particulieren op het gebied van het omgevingsrecht (denk aan bestemmingsplannen en vergunningen) en het schadevergoedingsrecht (onteigening, planschade en nadeelcompensatie). Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren meegewerkt aan notities voor de NVM over de plattelandswoning en de vrijkomende agrarische bedrijven in het buitengebied. Sinds twee jaar geef ik cursussen aan makelaars/taxateurs over de actualiteiten in het buitengebied en het schadevergoedingsrecht.

Ten slotte ben ik als bestuurslid verbonden aan netwerkvereniging LINC. Netwerk in Deurne en presenteer ik een keer in de maand het Ondernemerscafé in Deurne.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Niels Crooijmans - Goorts Coppens

Niels Crooijmans

Advocaat Milieu en omgeving

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×