Samenwerking tussen ZLTO Advies B.V. en Goorts + Coppens Advocaten

ZLTO Advies B.V. en Goorts + Coppens advocaten en adviseurs hebben afgelopen week een strategische samenwerking gepresenteerd. De twee organisaties zochten al langere tijd elkaars versterking op, maar hebben dit nu ook officieel bevestigd. Op het kantoor van ZLTO in ’s-Hertogenbosch werd op 15 september 2022 het startsein gegeven voor een duurzame samenwerking.

Met deze samenwerking wordt de werkwijze van de afgelopen twee jaar geformaliseerd. De  organisaties zetten hiermee de volgende stap in de gezamenlijke behartiging van de belangen van agrarisch ondernemers. ZLTO Advies B.V. schakelt Goorts + Coppens in voor uiteenlopende juridische kwesties, van bestemmingsplannen, milieu- en bouwzaken tot pacht, onteigening en aansprakelijkheid. Ook grotere (regionale) projecten pakken de adviseurs van ZLTO Advies B.V. en Goorts + Coppens samen op.

Kathleen Goense, directeur ZLTO: “Als belangenvereniging voor de agrarische sector is het verlenen van juridische bijstand voor ZLTO een onmisbare schakel. Dankzij het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst zal deze juridische bijstand aan de leden van ZLTO vanaf nu worden verzorgd door de specialisten van Goorts + Coppens Advocaten.”

Guido Goorts, partner Goorts + Coppens: “Al 25 jaar staan wij agrarische ondernemers bij met raad en daad. Wij zijn als team trots  dat de belangenbehartiger van de land- en tuinbouwsector de juridische bijstand voor haar leden bij ons advocatenkantoor onder heeft gebracht. Dit geeft blijk van groot vertrouwen in ons team, onze kennis van en relatie met de agrarische sector.”

Irene van Geel, partner Goorts + Coppens vervolgt:  “Wij hebben de afgelopen jaren al met enige regelmaat als kennispartner juridisch advies gegeven aan ZLTO als organisatie en aan een groot aantal van de leden. Met deze samenwerking gaan wij onze dienstverlening aan de agrarische sector en de leden van ZLTO verder intensiveren. Samen met ZLTO Advies B.V. blijven wij de agrarische sector adviseren en zoeken wij samen naar pragmatische oplossingen voor de agrarisch ondernemer in deze onzekere tijden. “


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×