Wesley Rhoe

Advocaat Onderneming | Vastgoed
Wesley Rhoe

Soms moet je buiten de kaders van het recht denken

Het is mijn drijfveer om cliënten naar tevredenheid te helpen en om in teamverband samen met hen een vooraf gewenst resultaat te bereiken. Resultaten probeer ik zo veel mogelijk te behalen zonder langslepende en dure procedures. Het bepalen van een strategie speelt een belangrijke rol in de wijze waarop ik cliënten bijsta. Niet alleen om op pragmatische en/of praktische wijze buitengerechtelijk tot een gewenst resultaat te komen, maar ook om zo goed mogelijk beslagen ten ijs te komen indien een procedure doorlopen moet worden. Mocht een gewenst resultaat naar verwachting niet haalbaar zijn, dan ben ik daar eerlijk in en bespreek ik wat wel haalbaar is. Ook geef ik altijd een indicatie aan van de kosten of maak een prijsafspraak zodat dit vooraf duidelijk is.

In 2018 heb ik de Grotius Specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht succesvol afgerond. Dit is de meest uitvoerige en complete postacademische opleiding op het gebied van het contractenrecht. Gelet hierop en de jaren dat ik reeds werkzaam ben in de advocatuur (sinds 2007), ben ik een specialist binnen mijn vakgebied.

Op persoonlijk vlak ben ik een echte Bourgondiër en houd ik van koken en lekker eten. Daarnaast houd ik van voetbal en ga ik graag minimaal één keer per jaar skiën of snowboarden met mijn gezin.

Wesley heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:
• Huurrecht

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Wesley Rhoe

Wesley Rhoe

Advocaat Onderneming

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×