Melanie Stultiens

Advocaat Milieu & omgeving

Mijn passie voor rechten en met name de advocatuur is begonnen toen ik 12 jaar was: toen wilde ik al advocaat worden. Een aantal jaren later ben ik dan ook gestart met de opleiding HBO-rechten. In 2017 heb ik tijdens deze studie stage gelopen bij Goorts + Coppens Advocaten. Daar kwam ik in aanraking met de praktijk van de advocatuur, wat mijn passie alsmaar bevestigde.

Een aantal jaren later heb ik de master rechtsgeleerdheid met profiel staats- en bestuursrecht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Sinds medio 2022 ben ik weer terug bij Goorts + Coppens Advocaten en sinds eind 2023 ben ik werkzaam als advocaat binnen de vakgroep Milieu en omgeving. Binnen Goorts + Coppens krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen en mijn passie voor de advocatuur daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen en golf. Verder ga ik graag met vrienden naar het terras, uit eten of een andere leuke activiteit ondernemen. Ook ga ik graag op reis en ontdek ik nieuwe plekken.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×