Marlie Knijnenburg

Kwaliteitsmanager

Contact informatie

Met al een brede werkervaring als (directie)secretaresse bij een handelsonderneming, onderwijs- en zorginstelling was ik op zoek naar iets nieuws en solliciteerde ik begin 2002 naar de functie van juridisch secretaresse bij Goorts + Coppens ondanks mijn veronderstelling dat werken bij een advocatenkantoor een beetje droog en saai zou zijn.

Het tegenovergestelde bleek echter: een laagdrempelig en dynamisch bedrijf, waar uiteraard serieus, maar ook met humor en zeer zeker niet saai gewerkt werd én wordt in een team, waar ‘samen’ (één van onze 3 kernwaarden) een erg belangrijk deel is van de manier van werken. Mijn collega’s inspireren mij elke dag weer en ik ben blij dat ik, na 5 jaar elders gewerkt te hebben, terug ben als kwaliteits-/klantmanager.

In deze functie wil ik alle facetten van kwaliteit, extern richting onze klanten en intern richting onze organisatie, bewaken en blijven verbeteren….uiteraard samen met mijn collega’s maar zeer zeker ook met onze klanten.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×