Jochem van Santvoort

Advocaat Onderneming | Vastgoed

Na mijn studie ben ik diverse jaren als rentmeester en registertaxateur werkzaam geweest in het landelijk en agrarisch vastgoed. Ik heb in deze functie veel praktijkervaring opgedaan door zowel ondernemers en particulieren te adviseren, als (semi-)overheden bij te staan. Al snel kwam ik erachter dat de dossiers met de meeste juridische diepgang mij het meeste voldoening gaven. Vandaar dat ik in 2021 de stap naar de advocatuur heb gemaakt.

Het zal, gelet op mijn werkervaring, niet verrassend zijn dat ik binnen Goorts + Coppens actief ben binnen de vakgroep Vastgoed en Onderneming, waar ik hoop mezelf verder te kunnen ontwikkelen in de advocatuur en in de toekomst een grote bijdrage te kunnen leveren aan dit mooie kantoor.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig met voetballen of een rondje hardlopen en ga ik graag een hapje eten met vrienden. Verder zit ik nog een behoorlijk deel van mijn vrije tijd met mijn neus in de studieboeken.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×