Antoine Poppelaars

Jurist Milieu & omgeving

In het voorjaar van 2021 ben ik bij Goorts + Coppens begonnen als stagiair binnen de sector Milieu & Omgeving. Tijdens mijn stage heb ik voor de afronding van mijn hbo-studie onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van intern en extern salderen door veehouders in Noord-Brabant.

Nadat ik mijn hbo-studie succesvol heb afgerond, heb ik de mogelijkheid gekregen om eerst als juridisch ondersteuner en daarna als jurist binnen kantoor werkzaam te zijn. Op dit moment houd ik mij binnen de vakgroep Milieu & Omgeving bezig met het omgevingsrecht. Denk hierbij aan onderwerpen zoals bouwvergunningen, milieuvergunningen en stikstof.

Op dit moment combineer ik mijn master rechtsgeleerdheid aan Tilburg University met het werken als jurist. Het leuke aan deze combinatie is dat ik de theorie die ik op de universiteit leer, meteen ik de praktijk kan toepassen. Deze praktische combinatie past goed binnen Goorts + Coppens.

Naast het leren en studeren ga ik graag naar de sportschool, bezoek ik regelmatig concerten en spendeer ik tijd door met vrienden.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×