Nieuw!

Agrarische bedrijven worden steeds complexer. Meerdere locaties, meer personeel, complexere wet- en regelgeving zorgen er voor dat de bedrijfsrisico’s toenemen. Met verstrekkende gevolgen als er bijvoorbeeld bij een controle blijkt dat er iets niet klopt, of een afnemer zijn afspraken niet nakomt.

Onafhankelijk adviesbedrijf DLV Advies en Goorts + Coppens advocaten|adviseurs merken dat agrariërs in steeds grotere mate inzicht willen hebben in deze risico’s en bewust willen kiezen welke risico’s ze willen nemen en welke ze tot een minimum willen beperken.

Samen weet je meer!
We  hebben daarom de handen ineen geslagen en introduceren gezamenlijk de nieuwe service Boer & Wet. Door middel van een abonnement worden met een scan alle risico’s op het gebied van onder andere mestwetgeving, contracten en personeel in kaart gebracht en wordt een plan van aanpak met verbeterpunten uitgewerkt. De ondernemer kan met dit plan van aanpak aan de slag om zijn bedrijfsrisico’s te verkleinen. Hierbij kan hij hulp inschakelen van de advocaten en juristen van Goorts + Coppens en de adviseurs van DLV Advies. Tevens hebben deelnemers onbeperkt toegang tot een klantenportal om contracten en checklists te downloaden en kunnen ze gebruik maken van een helpdesk voor al hun vragen. 

Specialistiche kennis
Guido Goorts: “Tweeënhalf jaar geleden zijn wij onder de naam Recht Direct gestart met een vergelijkbaar juridisch adviesbedrijf. Klanten zijn erg positief over Recht Direct, omdat we samen problemen kunnen voorkomen. We merkten dat de agrarische markt vraagt om andere specialistische kennis. Daarop hebben we de samenwerking gezocht met DLV Advies. Met Boer & Wet kunnen wij nu ook onze agrarische klanten van dienst zijn.”

Taart!
De lancering van Boer & Wet vindt plaats op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Evenementenhal Venray van 14 t/m 16 maart. Dit feest vieren we met koffie & appeltaart. En jij bent uitgenodigd! We ontvangen je graag bij stand 108 om kennis te maken. Volg de facebookpagina van Boer & Wet voor het laatste nieuws en om als eerste te weten wanneer de website live is!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×