Projectontwikkeling

Bij grote vastgoedprojecten gaat er in de complexe verhoudingen tussen partners wel eens iets mis. Goorts + Coppens kent de vastgoedmarkt en voorziet je, indien nodig, van uitgebreid juridisch advies.

Afspraken op papier

In de relatie tussen bouwketenpartners, financiers, professionele vastgoedbeleggers, beheerders en overheden is het van groot belang passende samenwerkingsvormen te kiezen. Ook moet duidelijk op schrift worden gesteld wat ieders verantwoordelijkheden zijn. Wij kunnen contracten voor je opstellen of deze nakijken op valkuilen. Maar zelfs bij een goed doortimmerd contract kan er onenigheid ontstaan. De grens tussen de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever en die van de opdrachtnemer is soms flinterdun. Wij brengen jouw rechten en risico’s in kaart en ondersteunen je bij het innemen van een stevige positie.

Kennis, regelgeving en oplossingen

We kennen de commerciële vastgoedsector, de corporaties en de overheid. Ook zijn we volledig thuis op terreinen als publiekprivate samenwerking (PPS) en alle vormen van turnkey, ‘design and build’ en andere contracten. Bovendien weten we tot in detail hoe het zit met regelgeving rond vergunningen, onteigening en milieuzaken. Wil je een goede start maken in een project of wil je een einde maken aan een geschil? Goorts + Coppens biedt praktische oplossingsmogelijkheden en informeert je over de bijbehorende risico’s.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Onderneming

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×