Overheidsmediation

Overheidsinstanties staan voor de belangen van burgers, algemeen en individueel. Soms ligt er te veel nadruk op het algemene belang en gaat dit ten koste van de individuele burger. Dat kan aanleiding zijn voor een geschil met bijvoorbeeld een gemeente, een waterschap, de provincie, het UWV en andere overheidsinstanties. Kwesties kunnen gaan over uiteenlopende onderwerpen: van vergunningen en bestemmingsplannen tot verkeersbesluiten en beschikkingen WMO, PGB en dergelijke. Wanneer er sprake is van een conflict tussen een individu of ondernemer en de overheid kan overheidsmediation uitkomst bieden.

Onze mediator draagt er zorg voor dat de mensen achter de namen gehoord worden en gaat samen met de betrokken partijen op zoek naar een oplossing. Goorts & Coppens Advocaten beschikt over een sterke tak bestuursrecht en een sterke afdeling civiel recht. Hierdoor kunnen we bij overheidsmediation bouwen op een stevige achterban.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×