Business mediation

Bij business mediation stelt de mediator alles in het werk om een oplossing te vinden voor een conflict in de zakelijke sfeer. Het kan gaan over geschillen tussen aandeelhouders of vennoten, maar ook over onenigheid tussen contractspartijen zoals een leverancier en een afnemer. De mediator helpt beide partijen om vanuit een belangengerichte benadering tot een oplossing te komen.

Enerzijds wordt er gekeken: Kunnen partijen eventueel samen verder? Zijn er oneffenheden die weggepoetst moeten worden? Is er sprake van oud zeer uit het verleden dat steeds opspeelt? Aan de andere kant kan de mediator partijen ook helpen om zo goed en schadevrij mogelijk uit elkaar te gaan. De eerste ingeving van partijen is vaak: een advocaat zoeken en zo de boel juridisch op het spits drijven. De mediator gaat juist samen met partijen op zoek naar de reden van het conflict en naar het belang dat erachter schuilgaat en probeert daarin overeenstemming te vinden. Eén ding is zeker: als het tot een oplossing komt, scheelt het je als ondernemer een hoop tijd, geld en gedoe!

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×