Bouwmediation

Tijdens een bouwproces kan er op allerlei vlakken weleens ontevredenheid ontstaan. Bouwmediation heeft veel raakvlakken met business mediation, alleen gaat bouwmediation enkel over bouwgerelateerde conflicten. Betrokken partijen kunnen uiteenlopen van aannemers tot onderaannemers, opdrachtgevers, installateurs en leveranciers van bouwmaterialen. Vaak is er sprake van miscommunicatie. Als dingen daardoor niet lekker lopen, wordt een bouwproces steeds moeizamer.

De impact van een bouwgerelateerd conflict is vaak groot. Denk aan bouwvertraging en boetes; zo wordt de druk vaak opgevoerd om de ander te overtuigen tot actie te komen. Onze mediator zet alle betrokken partijen met elkaar aan tafel en helpt hen de boel vlot te trekken. Het doel is niet per definitie om samen verder te gaan. Er kunnen ook afspraken worden gemaakt om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan, zonder nog jarenlang aan elkaar vast te zitten vanwege een juridische procedure.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Folkert Terpstra

Advocaat Onderneming| Vastgoed

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×