Arbeidsmediation

Als werkgevers, werknemers, bestuurders of ondernemingsraden met elkaar in conflict raken, kan er gekozen worden voor arbeidsmediation. Aanleiding voor arbeidsmediation kunnen problemen zijn in de samenwerking tussen werkgever en werknemer, maar ook binnen teams/afdelingen, tussen klant en opdrachtgever of mogelijk speelt er iets anders op de werkvloer waardoor de verhoudingen zijn verstoord. De psychosociale impact van arbeidsconflicten is vaak groot.

Als een onafhankelijke en neutrale gespreksleider gaat onze arbeidsmediator samen met de betrokken partijen om de tafel. Hij biedt ondersteuning door op een rustige manier het conflict te bespreken en de communicatie tussen beide partijen te verbeteren. De gesprekken zijn erop gericht om weer verder te kunnen met elkaar en gezamenlijk naar een oplossing te zoeken, maar ook ‘exit mediation’ komt voor: “Hoe komen we zonder al te veel kleerscheuren van elkaar af en kunnen we toch met opgeheven hoofd de toekomst tegemoet?” Arbeidsmediation is effectief en kan eindeloze juridische procedures voorkomen.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×