Algemeen

Waar let je op bij het kiezen van een advocaat? Hoe weet je of iemand geschikt is om jouw probleem op te lossen? Een lastige keuze. Wat je probleem ook is, de advocaten en adviseurs van Goorts + Coppens willen je graag leren kennen! Jij wil toch een advocaat die naar je luistert en met je meedenkt, iemand waar je gemakkelijk mee in contact komt en die snel reageert? Wij komen bij jou op de koffie, communiceren in ‘gewone-mensen-taal’ en gaan op zoek naar praktische oplossingen voor jou.

Barbara Koolen

Waarvoor kun je terecht?

We zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Hebben we een expertise niet zelf in huis? Dan weten we voor jou de juiste persoon of het juiste kantoor te vinden. We hebben samenwerkingsovereenkomsten met diverse partners.

  • Arbeidsrecht / ontslag.
  • Overname van bedrijven / fusies.
  • Aangaan van een verbintenis, bijvoorbeeld huur- en verkoopcontracten. Maar ook andere contracten en (algemene) voorwaarden.
  • Familiezaken zoals, scheiden, erfrecht en mediation.
  • Incasso’s voor bedrijven.
  • Zaken omtrent het verlenen van (bouw)vergunningen, onteigeningen en overheidszaken (wij procederen alleen tégen de overheid).
  • Letselschades.
  • Faillissementen van bedrijven.

Algemeen onderdelen

Kies zelf je eigen advocaat!

Veel mensen weten het niet maar in sommige gevallen heb je recht op een advocaat die door je rechtsbijstandsverzekeraar betaald wordt. Jij bepaalt zelf wie je als advocaat wil hebben als er een procedure moet worden gevoerd. Dat is het recht op vrije advocaatkeuze. Je kiest iemand waar jij een goed gevoel bij hebt. Je rechtsbijstandsverzekeraar betaalt de rekeningen van die zelf gekozen advocaat. Jij krijgt dus extra hulp zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn.

Wij hebben een kantoor in Deurne en Helmond of komen naar je toe als dat gemakkelijker is. In onze regio zijn we goed op de hoogte van de ins-en-outs, ontwikkelingen en veranderingen. We zijn een Brabants kantoor waar je achterom binnen komt en waar de koffie altijd klaar staat. Kom langs of bel ons op en we kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Algemeen

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×