Jubileum!

Psstt…, dit jaar vieren we ons jubileum. We bestaan maar liefst 25 jaar!!
We zijn er erg trots op dat we al zoveel jaren een juridisch dienstverlener mogen zijn.

2023 zal in het teken staan van ons jubileumthema ‘’𝗞𝗼𝗺 𝗶𝗻 𝗯𝗲𝘄𝗲𝗴𝗶𝗻𝗴’’, zoals vitaliteit & duurzaamheid. Ook leuke anekdotes van klanten & medewerkers willen we graag elke maand met jullie delen. Onlangs hebben we ons jubileumjaar afgetrapt met een feestelijke traktatie voor onze collega’s passend binnen ons thema.
Wij kijken al uit naar de komende 25 jaar waarin we ons blijven inzetten als juridisch professional volgens onze kernwaarden ‘’samen, gedreven en anders’’!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×