Hoofdpartner van Golfclub het Woold

Onlangs zijn wij het hoofdsponsorschap aangegaan (samen met Rivez Assurantiën & Risicobeheer BV) met Golfbaan het Woold, de meest gastvrije golfclub van Nederland.

Gastvrijheid is één van de items die bij onze kernwaarden “samen, anders en gedreven” past. We vinden onze klanten dusdanig belangrijk dat we ze beter willen leren kennen en in het zonnetje willen zetten. We gaan namelijk samen met de klant regelmatig op pad en daar hoort een rondje golf zeker bij.

Het partnership met Golfbaan het Woold willen wij uitdragen op een manier die bij ons bedrijf past. Dat zal op een minder traditionele manier gebeuren dan de gasten van het Woold gewend zijn.

Lees hier het uitgebreide artikel https://lnkd.in/edej-Ffn

Foto v.l.n.r.: Irene van Geel (Goorts+Coppens), Gerard Groot (Rivez), Danique van den Eijnde -van Eijk (Het Woold) en Wiljon Schepers (Rivez).


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×